locked
The expected version of the product was not found on the system - SharePoint 2013 RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I try to install the April 2015 CU KB2965266 but get the error message "The expected version of the product was not found on the system". I have already installed SP1, KB2878240KB2881061KB2882989KB2920804 and KB2956166 but stack on KB2965266. I tried to pass over the CU KB2965266 and continue to install the next CU e.g KB3039780 or KB3054866 but I got the same error.

    I got some tips as a workaround to use the command "office-kb.exe PACKAGE.BYPASS.DETECTION.CHECK=1" on the cmd but I get the message "is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file."
    I tried almost all tips I found on the Internet but no solution yet.

    Please have you any idea what to do so solve this issue? I'll appreciate any help.

    Best regards
    //Ashraf

    Wednesday, December 2, 2015 7:35 PM

Answers

All replies

  • Never use bypass detection. What is the current build # of your farm? If you have any Language Packs deployed, did you also install SP1 for those?

    Trevor Seward

            

    This post is my own opinion and does not necessarily reflect the opinion or view of Microsoft, its employees, or other MVPs.

    Wednesday, December 2, 2015 7:46 PM
  • Hi Trevor,

    The current buildversion on my farm is 15.0.4701.1000.
    I tried to install Language Packs SP1 but I got an error message "one or more office object could not be installed......" I reran it agian, "Repair" the I got the message below:

    I ran then PSConfig GUI and it was ok but when I tried to install the CU KB2965266 I got the same error message as before.

    Any idea?

    Regards
    //Ashraf

    Thursday, December 3, 2015 8:53 AM
  • Hi Ashraf,

    I have seen a similar thread from you, your solution is uninstalling and reinstalling the all the language packs you have installed on the farm (4 language packs) with their SP1. After that you ran the installation of  CU April 2015.

    The similar thread is:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/0be2b28b-e430-4c34-9417-c19e6e58df4c/the-expected-version-of-the-product-was-not-found-on-the-system-sharepoint-2013?forum=sharepointadmin

    Thanks,

    Wendy


    TechNet Community Support
    Please remember to mark the replies as answers if they help, and unmark the answers if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact tnmff@microsoft.com.

    • Marked as answer by Victoria Xia Thursday, December 31, 2015 7:15 AM
    Friday, December 25, 2015 6:25 AM
  • Hi Wendy,

    That's right, I putted 2 posts about the problem. 

    It was really a challenge but I got the issue solved.

    Regards
    //Ashraf

    Tuesday, December 29, 2015 2:49 PM