locked
Exchange 2010 database copies going into resychronization state over and over RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have two database copies that keep having their Copy Status going to resynchronizing state. I am not seeing an disk related errors. I went as far as re-formatting the disk that hosts the database copy. The re-seed went fine. However the problem of resychronizing persists. Can this happen if the replication process is getting behind? This is only happening on some databases not all of them.

    Does anyone have a suggestion on what I should be looking at?

    Thanks

    Bill

    Monday, October 3, 2011 11:52 PM

Answers

  • Hello,

     

    Please check the Application log and see if there are any related error reports.

     

    Simon Wu

    Exchange Forum Support

     

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, October 5, 2011 7:17 AM
    Moderator
  • Currently looking at Chimney Offload as causing the issue.
    Wednesday, October 19, 2011 5:44 AM

All replies

  • Do you have backups or snapshots going on during the day?
    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Tuesday, October 4, 2011 12:12 AM
  • Hello,

    No backups or snapshots during the day.

     

    Bill

    Tuesday, October 4, 2011 1:30 AM
  • Sounds like your source DB has an issue.

    Do you have another Exchange server to sync the DB?

    • Edited by Michael Vi Tuesday, October 4, 2011 4:33 AM correction made
    Tuesday, October 4, 2011 4:32 AM
  • Hello,

     

    Please check the Application log and see if there are any related error reports.

     

    Simon Wu

    Exchange Forum Support

     

    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Wednesday, October 5, 2011 7:17 AM
    Moderator
  • Hello,

     

    Is there any update on this thread?

     

    Thanks,

    Simon

    Wednesday, October 12, 2011 2:31 AM
    Moderator
  • Currently looking at Chimney Offload as causing the issue.
    Wednesday, October 19, 2011 5:44 AM