none
Exchange 2013 Replica creation in progress RRS feed

  • Question

  • We have an Exchange 2013 DAG with 5 servers and 12 databases.  I have setup the 3 servers hosting live database copies in DPM,2012 with one of the other servers also being used for copy backup.

    2 full backups and 4 copy backups show as Ok.  The rest of the members have shown as "Replica creation in progress" since we set this up.  They do not show as inconsistent, and it is possible to right-click and create recovery points at will.  However, the status never changes.

    Any idea on how to fix this?

    Tuesday, May 27, 2014 3:28 PM

Answers

  • Hi,

    Look for an active alert detailing the same and inactivate it.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, Mike J. [MSFT] This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    Wednesday, May 28, 2014 1:50 AM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Look for an active alert detailing the same and inactivate it.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, Mike J. [MSFT] This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    Wednesday, May 28, 2014 1:50 AM
    Moderator
  • Thanks.  That was just too easy.
    Wednesday, May 28, 2014 3:16 AM