locked
ccmsetup with a GPO was working RRS feed

  • Question

  • We installed Sccm 2012  in Nov of 2012. configlured a Gpo to install the ccmsetup.msi and pushed that out to a couple ou's after testing a few clients. the ou's are labs of computers in some elementaries.

    Had good results with the installs. I had one failure out of 60 pc's. this was in late 2012.

    Now when i try a new gpo or the one i was using in 2012 the clients all report that AD is not publishing MP.

    I have read a few posts and have checked all the settings on site server publishing to Ad, i have set ip boundaries and boundary groups since it failed installing also.

    This appears to be the problem error when it tries to install."[Couldn't find an MP source through AD. Error 0x80004005" Current directory '\\myserver\SMS_W01\bin\i386' is not a valid source location.]LOG]!><time="12:23:27.086+240" date="05-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="1648" file="ccmsetup.cpp:4683">
    <![LOG[No valid source or MP locations could be identified to download content from. Ccmsetup.exe cannot continue.]LOG]!><time="12:23:27.086+240" date="05-20-2013" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="1648" "

    Tuesday, May 21, 2013 6:11 PM

All replies

  • Are you also pushing out a GPO with client install properties (SMSMP=yourserver.domain.com)?  Do you WANT to publish to Active Directory and/or is there a reason you cannot?

    My Personal Blog: http://madluka.wordpress.com

    Tuesday, May 21, 2013 7:13 PM
  • add the /mp=mpserver.yourdomain.com switch to your install
    Tuesday, May 21, 2013 7:46 PM
  • I am publishing to AD, there are two objects in the system management ou that refer to the site code and the server.

    the gpo i had was just pushing out the ccmsetup.msi with no command lines.

    Wednesday, May 22, 2013 11:30 AM