none
Forcefree-tape.ps1 not doing anything RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have problem to force free tape in DPM 2012.

    cmdlet ForceFree-Tape.ps1 at command pipeline position 1
    Supply values for the following parameters:
    DPMServerName: servername
    LibraryName: IBM ULTRIUM-HH4 SCSI Sequential Device
    TapeLocationList[0]:\\.\Tape2147483646

    After this step, there is no result...nothing. I have single tape library, so maybe I'm doing something wrong??

    p.s. I'm new in DPM.

    Thursday, November 1, 2012 6:50 PM

Answers

  • Hi,

    Proper syntax for the tape Location for a standalone drive will be:  Drive-\\.\Tape2147483646


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, Mike J. [MSFT] This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    Thursday, November 1, 2012 8:48 PM
    Moderator

All replies

  • Hi,

    Proper syntax for the tape Location for a standalone drive will be:  Drive-\\.\Tape2147483646


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, Mike J. [MSFT] This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    Thursday, November 1, 2012 8:48 PM
    Moderator
  • Thanks. Problem solved.

    Regards

    Friday, November 2, 2012 9:45 AM