locked
Lightweight Gateway ATA service not starting RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I've installed ATA 1.8 and the lightweight gateway on a 2012 R2 domain controller. 

    On the domain controller, the ATA Insights service is running but the main ATA service is stuck in a starting loop.

    Are there any logs to find out the reason? I've rebuilt the performance counter database as suggested in another thread, but to no avail. Nothing of use in the event logs.

    Thanks!

    Saturday, July 29, 2017 1:18 AM

All replies

  • What do you mean by the "ATA Inisghts service"? not familiar with that one.

    Maybe you meant the GW?

    A good starting point would be to look in the logs as described here:

    https://docs.microsoft.com/en-us/advanced-threat-analytics/troubleshooting-ata-using-logs

    If you see any errors, upload here and we will try to help.


    Saturday, July 29, 2017 10:13 AM
  • Hello Gurdip,

    You can find the log files at location: C:\Program Files\Microsoft Advanced Threat Analytics\Gateway\Logs.

    In addition, you can troubleshooting the errors found in the log with the help of the following article below.

    https://docs.microsoft.com/en-us/advanced-threat-analytics/troubleshooting-ata-known-errors

    If it still doesn't help, you can share the errors here.

    Best regards,

    Andy Liu


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, July 31, 2017 8:08 AM