locked
Exchange 2010 UAG and external Single Sign On portal issue RRS feed

  • Question

  • We are using UAG to publish our Exchange 2010 services to the Internet.  This all works great however we have purchased a portal service that provides us single sign on for most of our web applications.   When on campus the external portal redirects to the internal IP of our CAS servers and authenticates seamlessly.  When external of our network the portal hits the interface of the UAG server which intercepts the authentication requst and kills that process, eventually just redirecting to the OWA page where the user must re-enter thier credentials. 

    I believe they are running into the endpoint compliance check, ss there anyway to bypass this in the UAG server?

    Wednesday, April 13, 2011 7:14 PM

Answers

  • Hi

    If you want to turn off the UAG client component installation and activation, open the Advanced Trunk Configuration window, and on the Session tab, select the Disable component installation and activation option.

    Regards,


    -Ran
    • Marked as answer by Erez Benari Tuesday, May 10, 2011 12:15 AM
    Wednesday, April 13, 2011 8:34 PM

All replies

  • Hi

    If you want to turn off the UAG client component installation and activation, open the Advanced Trunk Configuration window, and on the Session tab, select the Disable component installation and activation option.

    Regards,


    -Ran
    • Marked as answer by Erez Benari Tuesday, May 10, 2011 12:15 AM
    Wednesday, April 13, 2011 8:34 PM
  • Thanks...that did work and our external SSO portal passed through authentication successfully.   Howerver it broke a portion of our moble device users in all falvors; iPhone, Andriod, Blackberry, and Windows Mobile.  But not all users which was really strange. OWA and Outlook Anywhere continued to work without issue.  So I had to go back to the original settings and now look for other options for our external portal vendor.

     

    Friday, April 15, 2011 2:30 PM