none
Project Server upgrade 2010 to 2013 RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    We are upgrading our project server 2010 to 2013. While upgrading the content database it failed with the following error. How to resolve this errors.

    03/01/2016 14:48:49.26 powershell (0x1040) 0x24F4 SharePoint Foundation Upgrade SPContentDatabaseSequence ajxkz ERROR Database [WSS_Content] contains a site (Id = [d56ca1a3-8469-494a-8a9f-2ab96fe9bcc3], Url = [/]) that is not found in the site map. Consider detach and reattach the database. f3137632-cd52-4228-91f4-63843d2d0fe9

    03/01/2016 14:48:49.26 powershell (0x1040) 0x24F4 SharePoint Foundation Upgrade SPContentDatabaseSequence ajxkz ERROR Database [WSS_Content] contains a site (Id = [97ae557f-d831-4d02-adbf-e3e6981381b2], Url = [/PWA]) that is not found in the site map. Consider detach and reattach the database. f3137632-cd52-4228-91f4-63843d2d0fe9

    03/01/2016 14:48:49.26 powershell (0x1040) 0x24F4 SharePoint Foundation Upgrade SPContentDatabaseSequence ajxk3 ERROR Database [WSS_Content] contains a site (Id = [d56ca1a3-8469-494a-8a9f-2ab96fe9bcc3], Url = [/]) whose url is already used by a different site, in database (Id = [b5834d66-8af6-4804-8835-43c5e4a49cc0], name = [EPM_TEST_WSS_Content_80]), in the same web application. Consider deleting one of the sites which have conflicting urls. f3137632-cd52-4228-91f4-63843d2d0fe9

    03/01/2016 14:48:49.26 powershell (0x1040) 0x24F4 SharePoint Foundation Upgrade SPContentDatabaseSequence ajxk3 ERROR Database [WSS_Content] contains a site (Id = [97ae557f-d831-4d02-adbf-e3e6981381b2], Url = [/PWA]) whose url is already used by a different site, in database (Id = [b5834d66-8af6-4804-8835-43c5e4a49cc0], name = [WSS_Content_80]), in the same web application. Consider deleting one of the sites which have conflicting urls. f3137632-cd52-4228-91f4-63843d2d0fe9


    Thanks in advance, Taj


    • Edited by arun_2014 Wednesday, March 2, 2016 2:08 PM
    Wednesday, March 2, 2016 2:07 PM

Answers

  • Hey there,

        Looks like you are trying to add a content database into a web application that already has a "/" site and a "/PWA" site.  You can't do that.

    I would advise you to either remove the existing database [PM_TEST_WSS_Content_80] or create a new Web Application without any content databases and add your content database to that.

    Cheers,

       James.


    James Boman BSc. MCP:EAD

    • Marked as answer by arun_2014 Tuesday, March 15, 2016 9:43 AM
    Tuesday, March 15, 2016 2:27 AM