locked
Azure MP - No performance data RRS feed

  • Question

  • Hello Experts,

    We have configured subscription & imported the Azure MP in SCOM 2012 r2. Post this we have added the required VMs under the monitoring object created using azure template in authoring.

    I see the status of the VM state healthy but there is no data under performance views. Kindly let me know if i am missing anything or how do i trouble shoot further.

    Regards, Prajul Nambiar

     

    Tuesday, January 12, 2016 12:49 PM

Answers

  • Hello Prajul,

    I would like to suggest you check whether those performance collection rules are enabled. If not, please enable them by overriding.

    Regards,

    Yan Li


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    • Proposed as answer by Yan Li_ Wednesday, January 20, 2016 4:00 AM
    • Marked as answer by Yan Li_ Wednesday, February 10, 2016 9:19 AM
    Wednesday, January 13, 2016 1:16 AM

All replies

  • Hello Prajul,

    I would like to suggest you check whether those performance collection rules are enabled. If not, please enable them by overriding.

    Regards,

    Yan Li


    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    • Proposed as answer by Yan Li_ Wednesday, January 20, 2016 4:00 AM
    • Marked as answer by Yan Li_ Wednesday, February 10, 2016 9:19 AM
    Wednesday, January 13, 2016 1:16 AM
  • Thanks Yan :)
    Wednesday, January 20, 2016 2:56 PM