locked
subsite with attach.gif cannot be display issue RRS feed

  • Question

  • Hello
    while using wss 3.0 and creating subsites
    i.e.
    main site: http://myserver
    subsite: http://myserver/teams
    
    For
    example in the announcement module an image (attach.gif) which is part of
    default template does appear on the main site with an url of
    http://myserver/_layout/images/attach.gif
    
    but doesn't
    http://myserver/teams/_layout/images/attach.gif
    
    What do i have to do to fix it?
    
    
    Thanks
    Thursday, July 28, 2011 5:41 AM

All replies

  • Hi,

    Take the template of the list from the parent and restore it on the subsite.

    Check if this works for  you.

    Thanks,

    Rahul Rashu

    Thursday, July 28, 2011 7:36 PM
  • Would suggest you to clear sharepoint cache and also do an IIS RESET and then check.

    Friday, July 29, 2011 3:13 AM
  • Hi

    Check with the permissions on the http://myserver/teams/_layout/images/attach.gif  on the gif file , give atleast read permissions.

    Thanks,

    Raj

    Friday, July 29, 2011 6:06 AM
  • Hi Rahul Rashu,

     

    I try your method, this issue still happen

     

    Regards,

     


    Thursday, August 4, 2011 7:11 AM
  • Hi Rahul Rashu,

     

    I try your method, this issue cannot be solved

     

    Regards,

     


    Thursday, August 4, 2011 7:12 AM
  • Hi Raj,

    We have a development environment and production environment, the permission setting are same in these two servers for image folder and file in IIS, development environment display the attache.gif normal but production environment is abnormal

    Thanks

     

    Thursday, August 4, 2011 7:14 AM