locked
Custom Templates - Problem when I switch display language RRS feed

  • Question

  • I adapted the following to Office 2010 and everything works fine when the display language is English

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc178976%28office.12%29.aspx

    When I switch the display language to German I see the folders as entered in

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Common\Spotlight\Providers\xxxx

    But when I open the folders there is nothing in them . (switching to English brings them back)

    I deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Common\Spotlight\Content to make sure, but no change.

     

    A bug?

     

     

     

     

    Thursday, February 3, 2011 6:14 PM

Answers

  • Found the answer.

    The language ID in the xmls must be for German like the following

    <o:featuredcontent lcid="1031"

    instead of the English default

    <o:featuredcontent lcid="1033"

    Even in the German documentation it does not mention it. Someone needs to update that!

    http://technet.microsoft.com/de-de/library/cc178976%28office.12%29.aspx

    • Marked as answer by Guenther K Friday, February 4, 2011 11:40 AM
    Friday, February 4, 2011 11:40 AM

All replies

  • Found the answer.

    The language ID in the xmls must be for German like the following

    <o:featuredcontent lcid="1031"

    instead of the English default

    <o:featuredcontent lcid="1033"

    Even in the German documentation it does not mention it. Someone needs to update that!

    http://technet.microsoft.com/de-de/library/cc178976%28office.12%29.aspx

    • Marked as answer by Guenther K Friday, February 4, 2011 11:40 AM
    Friday, February 4, 2011 11:40 AM
  • Hallo Guenther,

    ich hatte das selbe Problem. Durch den eintrag in der XML Datei wurden die Vorlagen angezeigt.

    Ich habe aber noch ein ganz anderes Problem:

    wenn ich z.B. 2 Volrlagen für word in der XML habe und öffne Word, werden diese beiden angezeigt. Füge ich eine weitere Vorlage dem XML hinzu wird dieses nicht angezeigt. Wenn ich dann in der Registry den "Firmennamen" Eintrag ändere werden die Vorlagen alle angezeigt. Mache ich das ganze wieder Rückgängig werden wieder nur die ersten zwei Vorlagen angezeigt. 

    Werden die Einträge irgendwo gecached? kann ich das unterbinden, hast du ähnliche Probleme?

    OS: Windows XP SP3 bzw. Windows 7

    Hier nochmal ein Auszug aus meiner XML:

    Das ist mein Reg-Eintrag
    HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Office\14.0\Common\Spotlight\Providers\FIRMA

     

    und dort einen Eintrag ServiceURL, der auf die XML Datei verweist in der die entsprechenden Verweise stehen.

    Hier ein Auszug:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

    <o:featuredcontent lcid="1031" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office">

        <o:application id="WD">

            <o:featuredtemplates startdate="2007-01-01" enddate="2015-01-01">

                <!-- TEMPLATE 1 -->
                <o:featuredtemplate title="Memo" source="\\IP-Server\Templates\Firma\Source\Memo.dotx" >
                <o:media mediatype="gif" filename="Memo.gif" source="
    "\\IP-Server\Templates\Firma\media\Memo.gif" />
                <o:preview filename="Memop.gif" source="
    "\\IP-Server\Templates\Firma\preview\Memop1.gif" />

                </o:featuredtemplate>

                <!-- TEMPLATE 2 -->
                <o:featuredtemplate title="Announcement" source="
    "\\IP-Server\Templates\Firma\Source\Announcement.dotx" >
                    <o:media mediatype="gif" filename="Announcement.gif" source="
    "\\IP-Server\Templates\Firma\media\Announcement.gif" />
                    <o:preview filename="Announcement.gif" source=
    "\\IP-Server\Templates\Firma\preview\Announcement.gif" />
                </o:featuredtemplate>

            </o:featuredtemplates>

        </o:application>

       <o:application id="PP">

            <o:featuredtemplates startdate="2007-01-01" enddate="2015-01-01">

               <!-- TEMPLATE 1 -->
                <o:featuredtemplate title="Partylite Master" source=""\\IP-Server\Templates\Firma\Source\PP_Partylite.potx" >

                <o:media mediatype="gif" filename="PP_Partylite.gif" source=""\\IP-Server\Templates\Firma\media\PP_Partylite.gif" />
               <o:preview filename="PP_Partylite.gif" source=""\\IP-Server\Templates\Firma\preview\PP_Partylite.gif" />
                </o:featuredtemplate>

                <!-- TEMPLATE 2 -->
                <o:featuredtemplate title="Partylite Master" source="\\nwde01\vol1\DATEN\Templates\PartyLite\Source\PP_Partylite.potx" >
                    <o:media mediatype="gif" filename="PP_Partylite.gif" source="\\nwde01\vol1\Daten\Templates\PartyLite\media\PP_Partylite.gif" />
                    <o:preview filename="PP_Partylite.gif" source="\\nwde01\vol1\Daten\Templates\PartyLite\preview\PP_Partylite.gif" />
                </o:featuredtemplate>

            </o:featuredtemplates>

        </o:application>

    </o:featuredcontent>

    Vielleicht kannst du mir ja helfen.

    Vielen Dank

    Gruß Carsten

     

     

     

    Friday, August 26, 2011 1:46 PM