locked
Accept EULA Windows 8 Deployment RRS feed

  • Question

  • Hello,

    We are trying to deploy Windows 8 with an unattend.xml file.

    It's working fine, except for one part.

    In the file we used '<AcceptEula>true</AcceptEula>'
    But it's still asking to accept the agreement.

    This is the answer file:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
        <settings pass="windowsPE">
            <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="tokenhere" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
                <DiskConfiguration>
                    <Disk wcm:action="add">
                        <CreatePartitions>
                            <CreatePartition wcm:action="add">
                                <Extend>true</Extend>
                                <Order>1</Order>
                                <Type>Primary</Type>
                            </CreatePartition>
                        </CreatePartitions>
                        <ModifyPartitions>
                            <ModifyPartition wcm:action="add">
                                <Active>true</Active>
                                <Extend>false</Extend>
                                <Format>NTFS</Format>
                                <Label>OS</Label>
                                <Letter>C</Letter>
                                <Order>1</Order>
                                <PartitionID>1</PartitionID>
                            </ModifyPartition>
                        </ModifyPartitions>
                        <DiskID>0</DiskID>
                        <WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>
                    </Disk>
                    <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
                </DiskConfiguration>
                <WindowsDeploymentServices>
                    <ImageSelection>
                        <InstallTo>
                            <DiskID>0</DiskID>
                            <PartitionID>1</PartitionID>
                        </InstallTo>
                    </ImageSelection>
                </WindowsDeploymentServices>
                <UserData>
                    <ProductKey>
                        <WillShowUI>OnError</WillShowUI>
                    </ProductKey>
                    <AcceptEula>true</AcceptEula>
                    <FullName>User</FullName>
                    <Organization>Organization</Organization>
                </UserData>
            </component>
            <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="public token" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
                <SetupUILanguage>
                    <UILanguage>nl-VS</UILanguage>
                </SetupUILanguage>
                <InputLocale>en-US</InputLocale>
                <SystemLocale>nl-VS</SystemLocale>
                <UILanguage>nl-VS</UILanguage>
                <UILanguageFallback>nl-VS</UILanguageFallback>
                <UserLocale>nl-VS</UserLocale>
            </component>
        </settings>
        <settings pass="oobeSystem">
            <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="public token" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
                <UserAccounts>
                    <LocalAccounts>
                        <LocalAccount wcm:action="add">
                            <Password>
                                <Value>tokenhere==</Value>
                                <PlainText>false</PlainText>
                            </Password>
                            <Description>Sysadmin</Description>
                            <DisplayName>Sysadmin</DisplayName>
                            <Group>Administrators</Group>
                            <Name>Sysadmin</Name>
                        </LocalAccount>
                    </LocalAccounts>
                    <AdministratorPassword>
                        <Value>tokenhere</Value>
                        <PlainText>false</PlainText>
                    </AdministratorPassword>
                    <DomainAccounts>
                        <DomainAccountList wcm:action="add">
                            <DomainAccount wcm:action="add">
                                <Group>Users</Group>
                                <Name>Domainuser</Name>
                            </DomainAccount>
                            <Domain>domain.nl</Domain>
                        </DomainAccountList>
                    </DomainAccounts>
                </UserAccounts>
                <OOBE>
                    <HideEULAPage>true</HideEULAPage>
                    <HideLocalAccountScreen>true</HideLocalAccountScreen>
                    <HideOEMRegistrationScreen>true</HideOEMRegistrationScreen>
                    <HideOnlineAccountScreens>true</HideOnlineAccountScreens>
                    <NetworkLocation>Work</NetworkLocation>
                    <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE>
                    <ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
                    <SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
                    <SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
                </OOBE>
            </component>
        </settings>
        <cpi:offlineImage cpi:source="wim://dpm01/reminst/wdsclientunattend/wim%20files/install.wim#Windows 8 Enterprise" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
    </unattend>

    I have seen the other topica about the Windows 8 EULA. But that didn't resolve my issue.

    Working with MS Server 2012.

    Thanks in advance.

    Monday, June 10, 2013 11:35 AM

Answers

All replies