locked
Deployment Status Failed - Already installed in the system RRS feed

  • Question

  • Greetings

    When i perform the KB deployment. It shows me the deployment failed error with the Description "The update to be installed is already installed on the client" which is fine.

    Can somebody tell that why its showing under error instead of success. Is this some bug or anything to do with detection method.

    thanks in advance




    • Edited by K 2 Tuesday, February 16, 2016 7:57 AM
    Tuesday, February 16, 2016 7:56 AM

All replies

  • If you are using the application model for the deployment of this KB, then your detection method is indeed not correct. It sounds like it started the installation of the KB and that the installation found out that it was already installed. When your detection method was correct, it wouldn't start the installation of the KB.

    My Blog: http://www.petervanderwoude.nl/
    Follow me on twitter: pvanderwoude

    Tuesday, February 16, 2016 8:21 AM
  • Thanks Peter for prompt response.

    Can you please advise how to review and fix issues with Detection method, if any.

    Thanks





    • Edited by K 2 Tuesday, February 16, 2016 9:02 AM
    Tuesday, February 16, 2016 8:58 AM
  • Hi 

    Please go through link

    http://myitforum.com/myitforumwp/2013/03/13/sccm-2012-application-deployment-detection-methods/

    Please mark the answer if you find it helpful.


    Amit Singh |Project Consultant (System center)



    Tuesday, February 16, 2016 9:34 AM
  • Thanks, but i am deploying KB only through Software updates not application model.

    Can you please advise.




    • Edited by K 2 Tuesday, February 16, 2016 10:20 AM
    Tuesday, February 16, 2016 10:20 AM
  • Dear Sir,

        Are there any errors in the UpdatesHandler.log and UpdatesDeployment.log on your client (PATH:%windir%\CCM\logs) ?

    Best regards,

    Jimmy

    Wednesday, February 17, 2016 7:47 AM