locked
Problem deploying Windows 7 or server 2008 RRS feed

  • Question

  • Hi all; 

    i have a weird situation with my installed MDT 2013 server. in fact, i have four task sequences in MDT: Windows 7, Windows 8.1, Windows server 2008 & Windows server 2012 R2. in a virtual machine, i'm able to deploy all images. in a physical machine (dell optiplex 7020), i'm able to deploy only windows 8.1 and server 2012. when trying to deploy the other ones i have this error: 

    File: iastorA.sys

    Status: 0xc0000098

    Info: Windows failed to load because a required file is missing or corrupt

    i've googled it and :

    - i've installed all requiered drivers (only x64 drivers)  from dell website (http://en.community.dell.com/techcenter/enterprise-client/w/wiki/2065.dell-command-deploy-driver-packs-for-enterprise-client-os-deployment) 

    AHCI is enabled in BIOS Setup

    - i used several OS ISOs; and i created images from ISO and Captured images

    can you please help me?


    Tuesday, July 26, 2016 11:11 AM

Answers

  • My first suspicion is that you are trying to use the same drivers for all 4 OSes.  Win 8.1 and W2k12 have a common driver pool.  W7 and W2k8 also share a driver pool but different from W8.1 and W2k12.  So, it is not surprising that W7 and W2k8 are both not working while W8.1 and W2k12 both are working.  You need to have separate driver pools for W7/W2k8 and W8.1 and W2k12.

    • Marked as answer by Luffy Wallis Thursday, July 28, 2016 7:26 AM
    Tuesday, July 26, 2016 12:57 PM