none
Regenerate Sample Reports?? RRS feed

  • Question

  • After performing a migration from 2010 -> 2013, the sample reports under Business Intelligence no longer exist

    Selecting Sample Reports just brings me to a screen where at the top it states "AllItems" and the rest of the screen is blank/white.

    Any help/ideas would be greatly appreciated 

    Thank you 

    kbwrecker

    -- EDIT -- 

    The Sample Reports folder is under the Site Contents UNDER Business Intelligence and reports that there are 15 items.  The items are there - they are just not viewable... 

    • Edited by kbwrecker Wednesday, August 12, 2015 12:22 PM
    Wednesday, August 12, 2015 12:15 PM

Answers

  • Brian Smith - wherever you are; you sir are awesome

    http://blogs.msdn.com/b/brismith/archive/2010/08/24/project-server-2010-business-intelligence-center-behind-the-scenes.aspx

    I followed the steps in the above link by removing the Business Intelligence Site and then editing the project web instance in CA, the reports are back 

    Something so simple... 

    • Marked as answer by kbwrecker Wednesday, August 12, 2015 4:15 PM
    Wednesday, August 12, 2015 4:15 PM

All replies

  • Hi,

    Does this happen if you using a different PC/browser? It may be just an issue with the browser's temporary files and/or IE settings (add the site to the Local Intranet area etc.).

    Hope this helps

    Paul

    Wednesday, August 12, 2015 12:59 PM
  • PaulMarinescu:

    Sadly it does not - 

    I've gone back through my installation instructions and even MS's (https://technet.microsoft.com/en-us/library/Ee662106.aspx) still no sample reports

    Im  trying to deploy a second PWA to see if I can get this resolved

    Wednesday, August 12, 2015 3:26 PM
  • More information:

    Under Data Connections I have the url (found under "...") as point to 

    http://servername/pwa/ProjectBICenter/Data%20Connections%20for%20PerformancePoint/English%20(United%20States)

    Is it possible to change this URL?


    Wednesday, August 12, 2015 3:55 PM
  • Brian Smith - wherever you are; you sir are awesome

    http://blogs.msdn.com/b/brismith/archive/2010/08/24/project-server-2010-business-intelligence-center-behind-the-scenes.aspx

    I followed the steps in the above link by removing the Business Intelligence Site and then editing the project web instance in CA, the reports are back 

    Something so simple... 

    • Marked as answer by kbwrecker Wednesday, August 12, 2015 4:15 PM
    Wednesday, August 12, 2015 4:15 PM