locked
Elvárt felhasználói működés avagy ti hogy csináljátok? RRS feed

 • Question

 • Ha jól értem a mostani állapotban az elvárt felhasználói szokás, hogy folyamatosan scrollozzak és keverjek a különböző területeken hátha történt ott valami ami engem érint, hozzá tudok szólni. Az RSS feedek hol jönnek hol nem, s az új témákról nem is tudok ha nem folyamatosan ezeket bújom (ma rájöttem megint, hogy vannak olyanaok amihez hozzá tudok szólni - de véletlenül és ez így elveszti az egymás támogatását ami a lényeg volt). Ez biztosan így van, vagy lehetne valamit tennem amiről még nem tudok. (pl. előfizetni egy egy témában a megnyitásra került új témákra)?

  A folyamatosan nyitott egy fő ablak nem játszik, mert így is kavarok kb 5 rendszer között és n darab TS kliens között. A leveleim és az Outlookom az egyetlen fix pont az életemben...

   

  Üdv

   

  RT

  Thursday, April 5, 2007 7:06 AM

Answers

 • Az "Unanswered" listat lattad mar (bal felso sarok)? Nekem sokat segit, ha valaszolni akarok. Fokepp, ha majd mindenki megerti, hogy ha egy valasz, tenyleg valasz, akkor jelolje be (es akkor ebbol a listabol eltunik).
  Thursday, April 5, 2007 8:43 AM

All replies

 • Üdv a klubban. Erről szólt az elmúlt pár hét, hogy mindenki elmondta, miért nem jó ez a megoldás (ezért, mint neked sem), a másik oldal pedig közölte, hogy ez lesz és kész.
  Thursday, April 5, 2007 8:22 AM
 • Az "Unanswered" listat lattad mar (bal felso sarok)? Nekem sokat segit, ha valaszolni akarok. Fokepp, ha majd mindenki megerti, hogy ha egy valasz, tenyleg valasz, akkor jelolje be (es akkor ebbol a listabol eltunik).
  Thursday, April 5, 2007 8:43 AM
 • GT,

  Én nem látom az unanswared listát. Mutatsz 1-2 direkt linket? Esetleg van hozzá valami url-hack? Vagy a platformfüggetlenség jegyében csak Vistán futó IE7-en látszik?
  Thursday, April 5, 2007 11:14 AM
 • Cuncimokus,

  "Ne csak nezz, lass is" - Matrix

   

  nem forum/lista, csak egy link a bal felso sarokban, nem sokkal a passport ikon alatt. gyengebbek kedveert:

  http://forums.microsoft.com/Technet-HU/UnansweredQuestions.aspx?SiteID=52

   

  a gusztustalan, inkompatibilitasra utalo megjegyzesed miatt ma este meglakolsz Big SmileD

  Thursday, April 5, 2007 11:30 AM
 • Jó, nem láttam. Azért nem, mert elkúrtam. Nem kicsit. Nagyon.
  Szóval én arra számítottam, hogy témánként is listázhatóak a megválaszolatlan kérdések, aztán közben csak egyetlen böszme lista van.

  Tehát hiába érdekel engem mondjuk csak a w2k3, a mom és az ITIL, muszáj végignéznem a "hogyan írjak vastaggal" és a "nem megy a ripláj a zautlukban" témát.

  Az általad gusztustalannak vélt, inkompatibilitasra utalo megjegyzesemért pedig nem lakolok ma sem, mert még nincs ápr. vége, hogy a nejem elengedjen kocsmázni.
  Thursday, April 5, 2007 12:29 PM
 • nem muszaj, at is sikolhacc felette, egyebkent meg erdekeljen! a tudas kincs Big SmileD

  a masik dolgot sajnalom...

  Thursday, April 5, 2007 12:38 PM