locked
connection to deployment share could not be made.... RRS feed

  • Question

  • Hi,

    While trying to connect the client, I get this error. I have checked all the settings and follow the setup step by step. thanks

    I am trying to connect Error: A connection to the deployment share (\\encsd1\deploymentShare$) could not be made. The deployment will not procede. The following networking device did not have a driver installed. PCI\VEN_1978&DEV_0260&SUBSYS_0834152D&REV_02

    I downloaded the driver for this device and imported via deployment workbench\out-of-box driver\Winxp86

    i verified the driver exist "JMicron Technology Corp. Net JME.inf 5.0.21.9

    Advanced Configuration\Selection profile\Windows Pe_x86\ have winxp86 box checked

    Friday, November 5, 2010 3:38 PM

Answers

  • I got it to work. On the deployment server (WDS) NOT MDT. I opened boot images\right clicked Windows LiteTouch image PE (x86) and chose replace image. In in MTD 2010, I assumed right clicking deployment share and selecting update would update the (x86 PE) in WDS but I guess it does not.
    • Marked as answer by superhl Monday, November 8, 2010 9:26 PM
    Monday, November 8, 2010 6:20 PM

All replies

  • Be sure that you "Update Deployment Share" using the MDT console.

     


    Keith Garner (KeithGa.com) - Deployment Consultant - http://deployment.XtremeConsulting.com
    Friday, November 5, 2010 11:20 PM
  • Thanks for the reply.

    1.I right clicked the MDT Deployment Share and updated deployment share. Completes

    2. I restarted WDS.

    However, when I boot the device f11, then f12 PXE - no problem, select litetouch,  windows is loading files \boot\x86\images\LitetouchPE_x86.wim and then from solutionaccellerators, I select Run the deployment wizard to install a new OS system and get the error:A connection to the deployment share \\ENCSD1\DeploymentShare$ could not be made. The deployment will not procede. the following networking device did not have a driver installed. PCI\VEN_197B&DEV_0260&SUBSYS_0834152D&REV_02

    Why is it looking for this driver (PCI\VEN_197B&DEV_0260&SUBSYS_0834152D&REV_02)? The nework driver for the tablet is JMicron JMC26x 1.0.7.3 Fast Ethernet Controller. I opened the JME.ing and the correct driver appears to be

    I verified \\encsd1\deploymentShare$\Out-of-Box Drivers\Net\JME_5.0.21.9_4B71C45414D73A9EE1142A71601F0BA75F449545 \ JME.inf contains the correct driver: %PCI\VEN_197B&DEV_0260.DeviceDesc% = JMC26x,   PCI\VEN_197B&DEV_0260                    ; JMicron PCI Express Fast Ethernet Adapter

    Monday, November 8, 2010 4:27 PM
  • I got it to work. On the deployment server (WDS) NOT MDT. I opened boot images\right clicked Windows LiteTouch image PE (x86) and chose replace image. In in MTD 2010, I assumed right clicking deployment share and selecting update would update the (x86 PE) in WDS but I guess it does not.
    • Marked as answer by superhl Monday, November 8, 2010 9:26 PM
    Monday, November 8, 2010 6:20 PM