locked
RAID + MAXTOR +ICH8R + VISTA FINAL =INSTALL ERROR RRS feed

  • Question

  • heavy problem
    I tried to install vista final , but not installed!
    my driver&bios is up to date!
    E6400
    GIGABYTE 965P-DQ6
    2 GIGA DDR2 800
    asus 7600gt
    4x Maxtor 6V200E0 (raid 0 with ich8r)
    my system working
    good with windows xp...
    Saturday, March 17, 2007 6:03 PM

All replies

  • what is the error you are getting when you install?
    Saturday, March 17, 2007 11:32 PM
  • after first boot screen system freezed on the green line , but when disabled raid controler in bios and tried to install vista in single maxtor , my system had a good working with out problem...
    but i like raid 0, not single maxtor good for me

    Sunday, March 18, 2007 4:28 AM
  • dr-ali,

    I notice you already cross-posted in this thread:

    http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=1362547&SiteID=17&mode=1

    There's strong (and mounting) evidence pointing to a conflict between Vista/ICH8R and Maxtor drives (some models and firmware levels).

    Try contacting Maxtor to see whether a firmware rev can halp you.

    RN.
    Monday, March 19, 2007 12:12 AM
  • thanks richardnau
    -----------------
    new driver : Intel(R) Matrix Storage Manager Version 7.0.0.1020
    http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm
    http://www.station-drivers.com/telechargement/intel/intel_msm_7.0.exe
    no change: problem persisted


    Monday, March 19, 2007 12:50 AM