locked
SP1 Language pack require to install latest SharePoint Cumulative Updates? RRS feed

  • Question

  • Hi installed a sharepoint 2013 in a single server and installed Language pack Ar-Sa, after that i installed below SP1

    https://support.microsoft.com/en-us/help/2880552/description-of-microsoft-sharepoint-server-2013-service-pack-1-sp1

    and after i should install Sp1 for Ar-Sa language pack to install latest SharePoint Cumulative Updates?

    adil

    Saturday, July 18, 2020 11:44 PM

All replies

  • SP1 has to be installed only one time in the SharePoint 2013 Servers, you don't have to install the sp1 for each cumulative update. it's just onetime installation in SharePoint 2013 server's.

    Thanks & Regards,


    sharath aluri

    Sunday, July 19, 2020 3:44 AM
  • Hi adil,

    You don’t need to install Microsoft SharePoint Server 2013 Service Pack 1 for multiple times, you only need to install once.

    This “SharePoint 2013 - Setup, Upgrade, Administration and Operations” Forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A, please refer to this sticky post for more details.

    Best regards,

    Emily Du


    "SharePoint" forums will be migrating to a new home on Microsoft Q&A !
    We invite you to post new questions in the "SharePoint" forums' new home on Microsoft Q&A !

    Monday, July 20, 2020 7:41 AM
  • Hi adil,

    I'm checking how the things are going on about this issue. Whether the post helps you?

    You can mark the post as answer if it helps.

    This “SharePoint 2013 - Setup, Upgrade, Administration and Operations” Forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A, please refer to this sticky post for more details.

    Best regards,

    Emily Du


    "SharePoint" forums will be migrating to a new home on Microsoft Q&A !
    We invite you to post new questions in the "SharePoint" forums' new home on Microsoft Q&A !

    Friday, July 24, 2020 10:28 AM
  • Hi adil,

    Is there any progress on this issue?

    If you find any replies helpful to you, please remember to mark them as answers.

    It will help others who meet the similar question in this forum.

    Thank you for your understanding.

    This “SharePoint 2013 - Setup, Upgrade, Administration and Operations” Forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A, please refer to this sticky post for more details.

    Best regards,

    Emily Du


    "SharePoint" forums will be migrating to a new home on Microsoft Q&A !
    We invite you to post new questions in the "SharePoint" forums' new home on Microsoft Q&A !

    Tuesday, July 28, 2020 10:07 AM
  • Hi

    i installed again SP1 ar-sa language pack and after that applied latest Sharepoint cumulative updates'

    https://www.microsoft.com/ar-sa/download/details.aspx?id=42543


    adil

    Wednesday, July 29, 2020 5:00 PM
  • Hi adil,

    Congratulations on solving this issue and thanks for sharing your solution.

    You can mark your latest reply as the answer if you would like.

    It will do great help to those who meet the similar question in this forum.

    Thanks again for your contribution.

    This “SharePoint 2013 - Setup, Upgrade, Administration and Operations” Forum will be migrating to a new home on Microsoft Q&A, please refer to this sticky post for more details.

    Best regards,

    Emily Du


    "SharePoint" forums will be migrating to a new home on Microsoft Q&A !
    We invite you to post new questions in the "SharePoint" forums' new home on Microsoft Q&A !

    Thursday, July 30, 2020 9:48 AM