none
USMT failure with MDT 8443 RRS feed

  • Question

  • Hello, I am doing an implementation of Windows 7 SP1 to Windows 10, the problem is that I was previously using the following code in virtual machines and this was ok here the link http://blogs.itpro.es/octaviordz/2015/11/30/migrar-de-windows-7-a-windows-10-en-un-dominio-con-mdt-2013-u1/
    Now after some time I want to re-implement but in production with a physical machine through the network, which is not capturing the information of the users and mark error and cut the installation process.

    customsettings.ini

    [Settings]
    Priority=Default
    Properties=MyCustomProperty

    [Default]
    OSInstall=YES
    SkipAdminPassword=YES
    SkipApplications=YES
    SkipAppsOnUpgrade=YES
    SkipBDDWelcome=YES
    SkipBitLocker=YES
    SkipCapture=YES
    SkipComputerName=NO
    SkipComputerBackup=NO
    ComputerBackupLocation=AUTO
    SkipDeploymentType=NO
    SkipDomainMembership=YES
    JoinDomain=xxxxxxxxxx
    DomainAdmin=Administrador
    DomainAdminDomain=xxxxxxxxxx
    DomainAdminPassword=xxxxxxxxxx
    SkipFinalSummary=NO
    SkipLocaleSelection=YES
    KeyboardLocale=en-US
    UserLocale=en-US
    UILanguage=en-US
    SkipPackageDisplay=YES
    SkipProductKey=YES
    SkipSummary=NO
    SkipTaskSequence=YES
    TaskSequenceID=W8
    SkipTimeZone=YES
    TimeZoneName=Central Standard Time
    SkipUserData=NO
    UserDataLocation=AUTO


    MVP Jesús Octavio Rdz http://blogs.itpro.es/octaviordz

    Saturday, December 3, 2016 4:44 PM

All replies

  • Your task sequence is set to run what I am assuming is a windows 8 deployment. I would imagine your Windows 7 to 10 upgrade has a different task sequence ID. Change the TaskSequenceID=W8 to the appropriate ID

    If this post is helpful please vote it as Helpful or click Mark for answer.

    Monday, December 5, 2016 2:27 PM