locked
Windows XP SP3 + IE8 + owa 2010 RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have little problem I have many computer with windows xp sp3 with IE8. we are able to open an attachment that we received by e-mail but if we attach something to an e-mail we can't open it. I try to reinstall S/MIME, IE8 and still doing the same thing.

    do you know if there is a reg key that can cause that problem because all the other computer are working good (over 500 computer).

    Friday, April 4, 2014 3:41 PM

Answers

  • You should post your question in outlook forums : http://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/home?forum=outlook

    Seems to be Oulook specific, not Windows XP


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Thursday, June 5, 2014 5:10 AM
    Moderator

All replies

  • What error do you get? Access denied? Did you check event logs?

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Monday, April 14, 2014 6:57 AM
    Moderator
  • Any updates?

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Friday, April 18, 2014 6:04 PM
    Moderator
  • it's just saying that the file(s) maybe corrupted. and no error in event logs! if we install the privious S/MIME it's working but we have the message that S/MIME is not up to date
    Saturday, May 17, 2014 10:42 PM
  • What about re installation ? Which files are corrupted ?

    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Monday, May 19, 2014 8:57 AM
    Moderator
  • I tried to re install S/MIME and no difference! the file "corrupted" is the one that we try to attach

    note that they have only word excel powerpoint and One Note

    Tuesday, May 20, 2014 6:21 PM
  • Attach to mail?

    Can you please elaborate a bit. Somethings are still missing. 


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Wednesday, May 21, 2014 3:29 AM
    Moderator
  • On OWA 2010 when we attach file to an e-mail and we try to open the files that we attach  it's saying that the files is corrupted (all the files that we attach (.txt, .pdf, .jpeg, ... etc) I try to re-install S/MIME and still doing the same thing I try to downgrade to the last version of S/MIME and now it's working but I have the message saying that S/MIME need to b e updated. the computer that I have the problem is a windows xp with IE8.

    It's look like the temp file is corrupting by itself for no reason.

    Monday, May 26, 2014 6:11 PM
  • You should post your question in outlook forums : http://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/home?forum=outlook

    Seems to be Oulook specific, not Windows XP


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Thursday, June 5, 2014 5:10 AM
    Moderator