none
CreateWssSite job failed RRS feed

  • Question

  • Dear All,

     

    I have restored farm backup successfully. While publishing the new project plan it fails at WSS Site creation.

    I had customise the project workspace in the earlier environment, and that i understand has not got restored in the new environment. Is it because of the site template missing causing an error while creating the WSS Site when publishing the new project plan ??

    My Project server environment is Project server 2007 on Windows Server 2008 Enterprise.

    Can any please suggest what needs to be done??

    Thanks in advance

    Regards,

    Dolly Pandey

    Wednesday, May 30, 2012 9:29 AM

All replies

  • Hi Dolly--

    Since you migrated from one environment to another. The project workspace template is not migrated. You will either need to re-do the customizations & save the template on new environment or take the stp file from source to register on new server. Another way to take the blank project workspace site backup & restore on a blank site on new environment to have a template.
    http://www.projectserverhelp.com/Lists/Posts/Post.aspx?ID=21


    If you found this post helpful, please “Vote as Helpful”. If it answered your question, please “Mark as Answer”. Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82

    Wednesday, May 30, 2012 9:51 AM
  • Dear Amit,

    The project workspace template exist in the gallery. Do I need to just map it in the workspace provisioning setting by adding the template using stsadm command. I understand yes.

    Regards,

    Dolly Pandey

    Wednesday, May 30, 2012 10:27 AM
  • Yes, You can run the stsadm command to register the template.


    If you found this post helpful, please “Vote as Helpful”. If it answered your question, please “Mark as Answer”. Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82

    Wednesday, May 30, 2012 10:59 AM