locked
WSS 3.0 Server Error in '/' Application - after connect with Designer RRS feed

  • Question

  • Set up a WSS 3.0 server on a VM. Worked with the sites for days, everything looked and worked great.

     

    Pulled the sites up in Sharepoint Designer (2007) and every site that I have connected to is now disabled with the following message:

     

    Server Error in '/' Application.

    Runtime Error

     

    I assume a file was copied over or a security setting changed... ideas?

     

    Thanks

    • Moved by Mike Walsh FIN Thursday, August 11, 2011 4:42 PM Not General. Either Admin (error message) or customization (SPD) (From:SharePoint - General Question and Answers and Discussion (pre-SharePoint 2010))
    Thursday, August 11, 2011 3:41 PM

Answers

  • I just blew the whole thing out. I'll repost if I can recreate. Thanks
    • Marked as answer by JP_object_1 Thursday, August 11, 2011 9:48 PM
    Thursday, August 11, 2011 9:48 PM

All replies

  • Are you able to browse the same site from browser?  Please give us the complete error message.


    Thanks, Arun, Posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    Thursday, August 11, 2011 6:35 PM
  •  

    Open the Web.config file and change the following to give us more information on the error.

    Callstack = True

    Customerrors = Off

    Do give us a brief on the issue so also the error.


    :)
    Thursday, August 11, 2011 6:55 PM
  • I just blew the whole thing out. I'll repost if I can recreate. Thanks
    • Marked as answer by JP_object_1 Thursday, August 11, 2011 9:48 PM
    Thursday, August 11, 2011 9:48 PM