locked
All SharePoint Solution Package shows "Not Deployed" RRS feed

  • Question

  • Hi All..

     

    Currently i'm still using MOSS 2007.

    I having an issue which is all the solution in the solution management shows "NOT DEPLOYED"

    What would be the possible cause for this?.

     

    Regards

    Jason

    Wednesday, January 5, 2011 2:17 AM

Answers

All replies

  • Hi Jason,

    Can you please tell us, how you are creating your package? and what are the things that you are binding in this package. Also check the SP log for your error.

    Please elaborate this in detail.

     


    Cheers, Hemendra-MCTS "Yesterday is just a memory,Tomorrow we may never see"
    Wednesday, January 5, 2011 6:35 AM
    Moderator
  • Need more details on these points:

    • Are you deploying solutions for the first time or did it work before?
    • How was the package deployed? What command was used?
    • What happens when you try to deploy a solution? Share any errros that you get - Event viewer, ULS etc.

    Thanks,
    Dip

    Wednesday, January 5, 2011 1:41 PM
  • Hi J-aso-n,

     

    This is an known issue, the main reason behind this issue can be web.config file not synchronized on all servers in the SharePoint farm. Please check this blog to get detailed information and solution: http://blogs.technet.com/b/manjesh/archive/2009/10/13/solution-package-gets-deployed-successfully-but-status-shows-not-deployed.aspx.

     

    Hope this could help you.

     

    Regards.

    Thursday, January 6, 2011 6:58 AM