none
password outlook 2010 not working after changing domain password

    Question

  • We have a new domaincontroller (Windows Server 2010) and a RDS-Server/Windows 10 desktops. After we changed our login passwords for the domair, Outlook 2010 keeps asking for the password after we login. When we enter the password it works fine, but after logging out and logging in again we have to enter the password again. Does anyone know how to solve this problem? Maybe locally but even better for the whole domain?
    Sunday, January 08, 2017 2:43 PM

Answers

All replies

  • Probably domain replication isnt working well, have you check DC's for proper replication  ?

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc794749(v=ws.10).aspx


    Arnav Sharma | http://arnavsharma.net/ Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    Monday, January 09, 2017 12:24 AM
  • I would advise to check that your DCs are healthy using dcdiag and that your AD replication works fine using repadmin. I have created the following troubleshooting guide which can help you to fix AD replication issues: http://www.ahmedmalek.com/web/fr/articles.asp?artid=23

    This posting is provided AS IS with no warranties or guarantees , and confers no rights.

    Ahmed MALEK

    My Website Link

    My Linkedin Profile

    My MVP Profile

    Monday, January 09, 2017 12:30 AM
  • Hi,

    Just checking in to see if the information provided was helpful. Please let us know if you would like further assistance.

    Best Regards,

    Alvin Wang


    Please remember to mark the replies as answers if they help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com.

    Monday, January 16, 2017 1:13 AM
    Moderator