none
Internet Explorer 11 - Emulation Document Mode and User Agent String Drop Down Menu Blank RRS feed

Answers

  • Hi,

    Please include links to any websites that you are having issues with your questions.

    There are some known reasons why the documentMode dropdown appears blank...

    not all websites though should have the conditions for this.

    f12>Console tab, refresh the page to show suppressed error messages and warnings... (documentMode x-ua toggling is listed)...

    IE11 includes improvements for XSS... to link to internet sites from your intranets you need to add those sites (If you really, really trust them) to the Trusted Sites list.

    the developer console will list blocked xss requests.

    by default IE11 runs in EPM.... in the Internet Zone, while it is not switched on for the intranet zone....

    EPM only allows 64 bit Addons and ActiveX controls to run in the context of an IE tab...

    so its highly likely that one of your Addons is causing the issue.

    the first step in troubleshooting IE issues is to test in noAddons mode.

    Regards.


    Rob^_^

    Thursday, January 30, 2014 12:22 AM

All replies

  • Hi,

    Please include links to any websites that you are having issues with your questions.

    There are some known reasons why the documentMode dropdown appears blank...

    not all websites though should have the conditions for this.

    f12>Console tab, refresh the page to show suppressed error messages and warnings... (documentMode x-ua toggling is listed)...

    IE11 includes improvements for XSS... to link to internet sites from your intranets you need to add those sites (If you really, really trust them) to the Trusted Sites list.

    the developer console will list blocked xss requests.

    by default IE11 runs in EPM.... in the Internet Zone, while it is not switched on for the intranet zone....

    EPM only allows 64 bit Addons and ActiveX controls to run in the context of an IE tab...

    so its highly likely that one of your Addons is causing the issue.

    the first step in troubleshooting IE issues is to test in noAddons mode.

    Regards.


    Rob^_^

    Thursday, January 30, 2014 12:22 AM
  • Charlie,

    Plase attempt to uninstall and reinstall Internet Explorer

    http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/install-ie#ie=ie-11

    Friday, January 31, 2014 4:58 AM
  • We are in IE11 testing phase with multiple users. Some users have the same issue on all websites (Intranet, Trusted Sites, Internet), but it seems to be a user profile based problem.

    If I delete the users roaming profile, the problem is gone. I've tested several solutions, e.g.

    - Run IE11 as Administrator

    - Setting integrity level on some user profile folders

    - Delete LowCache registry keys

    - Run IE without AddOns

    What else can be done?

    Tuesday, May 26, 2015 5:29 AM
  • Problem seems to be solved.

    Microsoft published a KB (only viewable for Premier customers): https://premier.microsoft.com/kb/3062836

    It should be solved with May 2015 cumulative security update for Internet Explorer (MS15-043) .

    • Proposed as answer by stesch79 Friday, May 29, 2015 1:51 PM
    Friday, May 29, 2015 1:51 PM