locked
0x8004010F kódú hibaüzenet Exchange 2007 RRS feed

 • Question

 • Üdv!
  A következő hibaüzenet áll elő exchange server 2007-tel:
  "A 'Microsoft Exchange Server' feladat hibát jelzett (0x8004010F): 'A művelet nem hajtható végre. Az objektum nem található.'"
  Rengeteg dolgot találtam ezzel kapcsolatban ( pl.: http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/905813 ), és az lenne a kérdésem,hogy ha ki van választva a címlista,ahogy a cikk is írja,de mégsem javul a helyzet,mit érdemes megnézni még?
  Az "Organization Configurtion" / "Mailbox" / "Offline Address book" "Default Offline Address book" elem tulajdonságain a következő a helyzet:
  Address Lists fülön:
             Csak az "Include the default Global Address List" van kiválasztva
  Distribution fülön:
              Outlook 2003 SP2 or later és
               Enable Web-based distribution opciók vannak kiválasztva, valamint a virtual  directory-nál látszik az OAB (Default Web Site)
             Nem kéne kiválasztani az "Enable public folder distribution" opciót?  E szerint a cikk szerint igen,ha a kliensek Outlook 2003 SP1 vagy régebbiek:  

                    http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb124270.aspx  Az "Address list" fülön esetleg további address list-et hozzáadni?
  Esetleg IIS-ben is állítani valamit?
  Vagy a "Server configuration" / "Client Access" / "Offline Address book distribution"  fülön lévő "OAB (Default Website)" elemmel lenne valami teendő?


  Előre is köszönöm a segítséget:


  Szotyori Nagy László
  Monday, October 19, 2009 10:13 PM

All replies