locked
Nem tudok MS LifeCam VX-1000 -et telepíteni Windows 7-re RRS feed

 • Question

 • Üdv!

  Már mindenhonnan letöltöttem minden drivert ehhez a cam.-hoz, a Microsoft oldaláról is. Telepítés megkezdése után a következő a hibaüzenet:" This software is not supported for the language version of this operating system. Setup will install the English language version of this software. Click "OK" to continue, or click "Cancel" to exit setup."

  Aztán "OK"-t nyomva elkezd vmit tölteni, majd a következőket végcsinálja  :

   "-Bright backlighting

  -Loud noises or other background sounds

  -Partial wiew of yourself or your subject"

  majd a következő hibaüzenet jelenik meg: "Setup could not complete downloading and installing files to your computerdue to a problem with your network or Internet connection. Check that your connection i sworking properly and then run Setup again."

  Kb. 50x letöltöttem a drivert, (LifeCam 3.0, LifeCam 3.21, ...) különböző verziószámokkal, futtatam rendszergazdaként is, nod32-t kikapcsolva is, szóval mindent kipróbáltam. Internetem nem szaggat, emiatt nem lehet a gond.

  Segítséget kérek, és ha kérhetek, mindent lépésről -lépésre leírni, mert már nagyon elegem van a sok próbálkozásból ami 2 hete zajlik.

  A segítséget előre is köszönöm mindenkinek, de ötletet is szívesen várok.

  Üdv. Szilárd

  Tuesday, May 18, 2010 12:24 PM

All replies

 • Alap dolog, de a biztonság kedvéért leírom, hátha ez a baj.

  Nekem egy Creative kamerám van és annak telepítése kapcsán az első alapvető dologról írnék:

  A kamera első csatlakoztatása előtt kell telepíteni a kamera driverét és csak azután szabad csatlakoztatni a kamerát. Ha véletlenül telepítés előtt volt már csatlakoztatva a kamera, akkor le kell csatlakoztatni és el kell távolítani a "drivert", ami feltelepült és elölről kezdeni a telepítést.

  Tuesday, May 18, 2010 4:15 PM