locked
Windows Server 2003 Eseménynapló EventID: 34 (Oracle) RRS feed

 • Question

 • Sziasztok!


  Van egy windows 2003 szerverünk, amin egy Oracle 11g fut. Időnként brutálisan belassul az adatbázis, ezért szétnéztünk az Alkalmazások eseménynaplójában, ahol is a következő információt kaptuk a 34-es eseménykód alatt, az oracle-n futó összes adatbázisra egyenként:

  Az eseményazonosító ( 34 ) leírása a forrásban ( Oracle.adatbázisnév ) nem található. A helyi számítógép nem rendelkezhet a szükséges rendszerleíró információkkal vagy az üzenet DLL fájljaival ahhoz, hogy távoli számítógépekről kapott üzeneteket tudjanak megjeleníteni. Az /AUXSOURCE= flag paraméter használatával megjelenítheti a leírást, a részleteket a súgó tartalmazza.
  A következő információ az esemény része: SESSIONID: "16015963" ENTRYID: "1" ACTION: "102" RETURNCODE: "0" LOGOFF$PREAD: "19" LOGOFF$LREAD: "716" LOGOFF$LWRITE: "6" LOGOFF$DEAD: "0" SESSIONCPU: "17".

  Illetve:

  Az eseményazonosító ( 34 ) leírása a forrásban ( Oracle.adatbázisnév ) nem található. A helyi számítógép nem rendelkezhet a szükséges rendszerleíró információkkal vagy az üzenet DLL fájljaival ahhoz, hogy távoli számítógépekről kapott üzeneteket tudjanak megjeleníteni. Az /AUXSOURCE= flag paraméter használatával megjelenítheti a leírást, a részleteket a súgó tartalmazza. A következő információ az esemény része: ACTION : 'CONNECT' DATABASE USER: 'SYS' PRIVILEGE : SYSDBA CLIENT USER: CLIENT TERMINAL: unknown STATUS: 0 .


  Kérdeztem google-t de nem lettem okosabb.
  Van ötletetek, hogy hol keressem a hibát?

  Köszönöm: Salliven

  Monday, December 7, 2009 1:02 PM