locked
KB2615701 appears to break App-V 5.0 SP2 agent RRS feed

  • Question

  • While it doesn't seem to impact all of our App-V packaged apps, there are some that fail to launch and either hang with the exe showing in task manager or launch and show different errors.

    For example Excel 2010 x64 hangs on the "Starting..." splash screen.

    After removing the KB2615701 hotfix from the system they work as normal.

    Mainly posting as an FYI to help anyone else having simular issues.


    Friday, January 31, 2014 3:26 AM

Answers

  • Have you logged this issue with Microsoft? If the cause is the hotfix, then it's likely you won't need to pay for support - you should be able to confirm this if you call PSS.


    Please remember to click "Mark as Answer" or "Vote as Helpful" on the post that answers your question (or click "Unmark as Answer" if a marked post does not actually answer your question). This can be beneficial to other community members reading the thread.


    This forum post is my own opinion and does not necessarily reflect the opinion or view of my employer, Microsoft, its employees, or other MVPs.

    Twitter: @stealthpuppy | Blog: stealthpuppy.com | The Definitive Guide to Delivering Microsoft Office with App-V

    Friday, January 31, 2014 9:34 AM
    Moderator

All replies

  • Have you logged this issue with Microsoft? If the cause is the hotfix, then it's likely you won't need to pay for support - you should be able to confirm this if you call PSS.


    Please remember to click "Mark as Answer" or "Vote as Helpful" on the post that answers your question (or click "Unmark as Answer" if a marked post does not actually answer your question). This can be beneficial to other community members reading the thread.


    This forum post is my own opinion and does not necessarily reflect the opinion or view of my employer, Microsoft, its employees, or other MVPs.

    Twitter: @stealthpuppy | Blog: stealthpuppy.com | The Definitive Guide to Delivering Microsoft Office with App-V

    Friday, January 31, 2014 9:34 AM
    Moderator
  • Please raise this issue with support. I cannot repro this issue. We would need to determine if it is App-v broken, or if something else is broken affecting App-V.


    Steve Thomas, Senior Consultant, Microsoft

    App-V/MED-V/SCVMM/Server App-V/MDOP/AppCompat

    http://blogs.technet.com/gladiatormsft/
    The App-V Team blog: http://blogs.technet.com/appv/
    The MED-V Team Blog: http://blogs.technet.com/medv
    The SCVMM Team blog: http://blogs.technet.com/scvmm/

    “This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights. User assumes all risks.”

    Sunday, February 16, 2014 7:05 AM