none
Given project site has not been configured by using a valid project server template RRS feed

  • Question

  • Hello,

    After a recent Project server migration from 2007 to 2010, we were unable to link our projects to their project site. The error message we got when trying to link the project to the project site was "Given project site has not been configured by using a valid project server template"

    Please help me to resolve the issue.

    Thank you in advance!

    Friday, June 29, 2012 4:03 PM

All replies

  • Hi Shahil,

    Do you see project sites listed under PWA>>Server Settings>>Project sites?

    Did you try Bulk update option?


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Friday, June 29, 2012 4:14 PM
    Moderator
  • Hi Hrishi,

    Thanks for your response.

    Yes, I can see the project site. No, I tried to edit a single project.

    I have a project that already associated with project site, now I wanted to change project site to another project site. While relinking the project site getting an error message as "Given project site has not been configured by using a valid project server template"

    Please let me know if you require some more information.

    Thanks & regards

    Shahil

    Friday, June 29, 2012 5:17 PM
  •   Hi Sahil,

    New project site which you are trying link with existing project is based on project template?


    Hrishi Deshpande – Senior Consultant DeltaBahn
    Blog | < | LinkedIn

    Friday, June 29, 2012 5:19 PM
    Moderator