locked
Outlook Anywhere can't connect to Exchange via UAG server. However OWA and mobile mail working RRS feed

  • Question

  • Hi Experts,

    We get very strange issue Outlook Anywhere can't connect to Exchange via UAG server. However OWA and mobile mail working. The Outlook anywhere is showing as connecting and we see the warning

    Name:      Application
    Source:        Microsoft Forefront UAG
    Date:          5/9/2017 4:13:06 PM
    Event ID:      24
    Description:

    The request from user domain\user at source IP address 1.2.3.4 to
    trunk mail; Secure=1 failed because the request was unable to reply to an HTTP
    401 request from application MAIL-OA of type ExchangePub2013. The session ID is
    5EE7C24D-00B7-494A-B4E4-1CE99C21217B. 

    this is our network topology:

                            |-->UAG1-------|

    User-->Internet |                      |----->Exchange 2013

                            |-->UAG2-------|

    The strange issue is the issue only happens when user connect outlook viaUAG1 server, if via UAG2, Outlook anywhere always working. Any suggestions will be highly appreciated.



    Best regards,<br/><br/><strong>Robert Li<br/></strong>Partner Online Technical Community<br/>-----------------------------------------------------------------------------------------<br/>We hope you get value from our new forums platform! Tell us what you think:<br/><a href="http://social.microsoft.com/Forums/en-US/partnerfdbk/threads"><span style="color:#0033cc">http://social.microsoft.com/Forums/en-US/partnerfdbk/threads<br/></span></a>------------------------------------------------------------------------------------------<br/>This posting is provided &quot;AS IS&quot; with no warranties, and confers no rights.

    Monday, May 15, 2017 9:36 AM