locked
SharePoint Integrated SSRS via UAG RRS feed

  • Question

  • I'm experiencing a very strange issue that worked at one point, and then stopped working and I've exhausted all ideas that I can come up with on my own.

    I have a SharePoint intranet published via UAG and everything works perfectly, except for SSRS reports embedded in a Performance Point dashboard.  Originally, we had an issue with this because the developer published the dashboard using the internal report server url and once we determined that we needed to use the /_vti_bin/ReportServer? url to call the SSRS report, the dashboard started working externally, until very recently.

    Now when we try to render the dashboard, we get a HTTP 500 error. If I try to render the report directly in the browser through the url http(s)://site.fqdn.tld/_vti_bin/ReportServer?http(s)://site.fqdn.tld/path/to/report, I get the 500 error even though I can render the report using that URL internally using both HTTP and SSL.

    When I call the report URL from outside, I can even see a Kerberos login in the security log of the SharePoint server hosting the SSRS Report Server coming from UAG!

    I can't find any reference to the report attemping to run in the SSRS logs, and checking both UAG and TMG logs yields no errors.   From all indicators, it looks like UAG is either mangling or blocking the URL, but I can't see any evidence to support that.

    If, I browse directly to the library, I can run the report using the RDL with no problem and it comes up in the integrated viewer.

    I'm completely stumped!

    Any help is greatly appreciated.


    Monday, October 17, 2011 6:07 PM

Answers