none
New Custome Column in Issues is Not Appearing RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I have added a new column to the group "Core Task and Issue Columns".

    In the Site Column view I can see the added column.

    In the "Site Content Type Information" for the item "Issue", also I can see the column, But on creating new issue related to some task I can't see the column.

    I tried with another datatype else "Person or Group" which I use for the first column, also I can't see the column.

    Could you please help on this.

    Regards,

    Monday, October 29, 2012 6:50 AM

Answers

  • Hi,

    Go to "List Settings" --> under "views" click on "All Items" --> In "Column" section select the check box to display the column in the "All Items view"

    • Marked as answer by Feras Besso Wednesday, October 31, 2012 5:30 AM
    Tuesday, October 30, 2012 2:40 AM

All replies

  •  This is more of a SharePoint question than project server.

    At what level are you trying to do this? At a Project Site or PWA level?

    Either way, you will need to add this site column to the Content type called issues. Then you will be able to see this column.


    Prasanna Adavi, PMP, MCTS http://thinkepm.blogspot.com

    Monday, October 29, 2012 5:35 PM
    Moderator
  • Hi,

    Go to "List Settings" --> under "views" click on "All Items" --> In "Column" section select the check box to display the column in the "All Items view"

    • Marked as answer by Feras Besso Wednesday, October 31, 2012 5:30 AM
    Tuesday, October 30, 2012 2:40 AM
  • Hello,

    Thanks for your response.

    Could you please let me know which settings you are referring?

    There is a lot of settings in more than one area and I am new to the product.

    Tuesday, October 30, 2012 11:59 AM