none
Linked policies not copying to sysvol\domain\policies?

    General discussion

  • This problem started recently, and I have not been able to find any resolutions online.

    This is a relatively new installation of Server 2012 R2 on a small network of about 25 PCs. I was able to set up a number of GPOs without issue, but all of a sudden, newly linked GPOs are not copying to sysvol\domain\policies. That path is accessible from client PCs, but the folder itself (5C53E...) isn't created, and gpupdate is producing the error:

    The processing of Group Policy failed. Windows attempted to read the file \\dominionair.local\SysVol\dominionair.local\Policies\{5C53EB48-F4BA-4763-8500-E05BB54E3AB4}\gpt.ini from a domain controller and was not successful. Group Policy settings may not be applied until this event is resolved. This issue may be transient and could be caused by one or more of the following:
    a) Name Resolution/Network Connectivity to the current domain controller.
    b) File Replication Service Latency (a file created on another domain controller has not replicated to the current domain controller).
    c) The Distributed File System (DFS) client has been disabled. 

    Computer Policy update has completed successfully.

    To diagnose the failure, review the event log or run GPRESULT /H GPReport.html f
    rom the command line to access information about Group Policy results.

    I AM able to add to existing GPOs and the settings update on client PCs, so this doesn't appear to be a permissions issue. Any idea where to start on this?

    Thank you!

    Tuesday, February 24, 2015 2:53 PM

All replies