none
I dont see people in search results in my FAST search People Tab RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    I have configured fast search in our environment. I have created fast site using fast template. On the search page, when I search for documents i can see them in search results under "All Sites". But when i type user name and click on People, there is a blank page. I have configured managed metadata, User profile and Fast Content SSA. I did successful import for 4000 users in UPA.I have also given the crawling user account the permission to retrieve people data on web application level. I can see in the crawl logs that users are being crawled but I am still not able to search users.Please help me out.Thanks

    Regards

    Shaan


    Wednesday, October 19, 2011 5:43 PM

All replies

  • Hi,

    Finally, I found the solution here in this forum "http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/sharepoint2010setup/thread/59169302-957a-4de7-955b-099dea3b8ce0".  I had to crawl Fast Query SSA with content source sps3:MysitesUrl and it worked.

    Regards

    Shaan

    Wednesday, October 19, 2011 7:41 PM
  • Hi,

    Not easily found unless you read the documentation :) It's also listed at TechNet under Operations - http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg508754.aspx

    Those TechNet pages are a pretty good resource for anything related to FAST for SharePoint.

    Regards,
    Mikael Svenson 


    Search Enthusiast - SharePoint MVP/WCF4/ASP.Net4
    http://techmikael.blogspot.com/
    Wednesday, October 19, 2011 7:47 PM