none
USB Media - TS not starting

    Question

  • I have updated my deployment image with Windows 10 1803 and recreated my USB media, when booting with the USB stick it starts the deployment wizard  and when I am done selecting the deployment options (domain join, applications,...) the computer screen goes black and the laptop reboots.

    It does that on all model i tried.

    I am deploying Dell laptops only, grabbed the latest WinPE drivers and and recreated my boot images.

    I cannot get any logs so I am not sure where to look.

    Tuesday, August 7, 2018 8:37 AM

All replies

  • Hi Thomas,

    Did you checked whether TS.xml is present under DS\Control directory? As sometimes It creates problem in Offline Media.

    Thanks!!

    Wednesday, August 8, 2018 3:19 AM
  • Hi Jitesh,

    Thanks you pointed me in the right direction, there is a problem with the TS xml files.

    What happened is that I had deleted a USB task sequence and wanted to restore it so I took a backup version of the TaskSequences.xml and TaskSequenceGroups.xml files, restored them while renaming the current ones to TaskSequences - Copy.xml 

    Even thoughth eold file sare renamed it looks they are still the ones used by MDT weird 

    Thursday, August 9, 2018 2:40 PM
  • Sounds Good! Don't use the Task Sequence like that you may face lots of problem. I will suggest you to do any Changes from MDT Console then apply the same. Never Forget to update Media Content.
    • Edited by JiteshKumar Friday, August 10, 2018 5:53 AM
    Friday, August 10, 2018 5:52 AM