locked
2 db HDD, bill.kiosztas, Ventrilo es felbontas RRS feed

 • Question

 •  

  Haliho!

   

  Olyan 4 problemam lenne, hogy:

   

  1- 2 db HDD van a gepemben, egy sataII amin XP van es egy IDE amin a Win7. Tobbszori folyamatos aramszuneteim voltak regebben es nagymeretu fileokat nem tudtam ramasolni az IDE HDD-re, majd egy checkdisk javitotta ezen gondom. Viszont en se lattam a SATAII HDD-m miutan az IDE HDD-re feltelepitettem a Win7-et, ugy kellett neki betujelet varazsolni (ahogy a FAQ is irja azt). Ezzel nincs is gond, beta, ok, igy mukodik egyenlore, ok. Viszont ekkor jottek a gondok, miszerint a SATAII HDD eloszeretettel leakad, mintha a power management kapcsolgatna de erre iranyulo beallitast nem talaltam.

  Ez is megoldva whoops Smile

   

  2- a billentyuzet kiosztast hiaba kapcsolom at mindig sima Hungarian-ra talcan, folyton visszavalt Hungarian 101-re. Van valahol valami beallitas hogy a defaultot at tudjam allitani?

  Ez megoldva, bocsi Smile

   

  3- Ventrilot (2.4.3) hasznalok beszelgetni sokmindenkivel, van akiket csak ott tudok elerni. Viszont minden jatek alatt ha megy, akkor egy ido utan nem hallom a tobbieket, disconnectnel pedig mindenki hangjat egyszerre hallom Big Smile Es ez egy vegtelen ciklus... (bar sokan szidjak a ventrilot, mert indokolatlanul nagy processzorhasznalattal mukodik es egyeb gondok is vannak vele, pl. steames jatekok alatt recseghet, stb..., tehat nem kimondottan op. rendszer jellegu a hiba es kulonbenis Win7 alatt a hangkartya driver az amit a rendszer felismert, tehat csak jeleztem eziranyu gondomat Smile)

   

  4- Kepernyo felbontasokkal is van nemi gondom, mert szeretem a szep szineket, ezert meg nem valtottam LCD-re, igy CRT-t hasznalok monitornak (minosegi LCD nekem meg kisse sokba kerul). A gond akkor van, ha az 1280x1024-es desktoptol eltero felbontas, mondjuk 1024x768-al fut valamely jatek. Ilyenkor korrigalom a monitoron a szelesseget, magassagot es hordossagot, majd amikor visszaterek Windowsba, ujra at kell allitani 1280x1024-hez. Tudom LCD-nel ez nem gond hisz ott automatan atmeretezi a monitor...

   

  Egyebkent a rendszer stabilnak mondhato es kifejezetten jol mukodik a hangfelismeres, ami betudhato egy angol kiejtesi gyakorlatnak is Big Smile A jatekokkal sem volt eddig igazan problemam, sot FPS jellegu jatekokban jobb FPS-t is produkal ez a rendszer mint az xp! Mindemellett gyorsnak is mondanam, az XP-m mar csiganak tunik mellette Big Smile Amivel meg gondja van az a skype, de erre figyelmeztet is, bar eddig korrektul futott az is es fenomenalis az uj talca minden porcikaja Big Smile

   

  Eddig tehat jo uton halad a fejlesztes, remelhetoleg nem ternek el ettol az iranytol.

   

  Udv: Ident

  Tuesday, January 20, 2009 10:06 AM

All replies

 • "Amivel meg gondja van az a skype, de erre figyelmeztet is, bar eddig korrektul futott az is es fenomenalis az uj talca minden porcikaja "

   

  Nekem frissített skype beta 4.0.0.181-re és semmi probléma

  Tuesday, January 20, 2009 7:03 PM