locked
Virtual PC uninstall+bejelentkező képernyő RRS feed

 • Question

 • Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. Feltettem a virtual pc-t, de mivel a procim nem támogatja a virtualizációt, így le is szedtem, uninstalláltam rendessen az updatek listájából. Viszont indulásnál így is rá kell kattintanom a felhasználói nevemre, ikonomra, hogy a win bejelentkezzen. A Parental Control-ban megtaláltam a Virtual PC-t (nem találtam h itt lehettn-e törölni), de a User Account-nál már nem szerepel, hiába akarok váltani másik felhasználó menedzselésére. Gondolom véglelg elkéne tüntetnem, hogy ne kelljen mindig klikkelni a nevemre, hanem indulásnál azonnal felálljon a rendszer. Aki tud erre megoldást, kérem írjon! Köszi előre is
  Thursday, May 14, 2009 2:19 PM

All replies

 • Én már csak azt nem értem, mi köze a felhasználónak a VPC-hez.

  Thursday, May 14, 2009 2:26 PM
 • A lényeg az, hogy szeretném eltüntetni a bejelntkező képernyőt, főleg, hogy elvileg csak 1 felhasználó van. De ez a VPC install után jött elő csak, mármint a bejel. képernyő.
  Thursday, May 14, 2009 6:37 PM
 • - Press Win + R to access Run -> type in “control userpasswords2” -> Enter.
  - In the User Accounts windows that has just appeared before you, uncheck “Users must enter a user name and password to use this computer” -> OK. You will have to confirm your password for the OS to process the modifications.

  Kurbli (http://msmvps.com/blogs/kurbli/)
  Thursday, May 14, 2009 7:00 PM
 • Üdv. Köszi a tippet, félig működött, de annyival ki kelett egészíteni, hogy törölnöm kelett a Virtual PC felhasználót, vagy mit:) Különben loginnél csak őt láttam és nem fogadta el az üres jelszót. Other felhasználót keeltt kérnem, és kézzel begépelni a másik felhasználónevet.
  Thursday, May 14, 2009 7:51 PM
 • Virtual PC biztos nem hoz létre felhasználót. Mi volt a user neve?
  Thursday, May 14, 2009 7:56 PM
 • Érdekes volt, mert amint írtam a Parental Controlban szerepelt vmi _win_virtual_pc_ vagy ehez hasonló, de a Usereknél nem szerepelt. Amit írtál, ez a win+r és beír a cucc, ami arra megjelent ablak, ott szerepelt ez a felhasználó. És mikor a password cuccot kiszedtem, akkor utána automatikusan ez a virtual lett az alapértelmezett, sőt az eredetit meg se mutatta bejelntkezésnél. Mondjuk utlag bele gondolva a VMware-t is feltettem, leeht az csinálta.
  Thursday, May 14, 2009 8:41 PM
 • A VMware csinál ilyen rejtett fiókot, én is tapasztaltam.
  Thursday, May 14, 2009 8:45 PM