locked
Xp vagy frissítési hiba? RRS feed

 • Question

 • A microsoft update (update.microsoft.com) oldalról nemrégen (július 14) különböző frissítéseket töltöttem le és telepítettem a számítógépre.(Windows XP SP3) . A rendszer automatikusan felajánlt frissítéseket.Gondoltam, megbízhatok a Microsoft-ban, nyugodtan telepítettem, (pl:Windows Search 4, kiegészítés az Office súgóhoz...stb). Ám a következő problémák merültek fel azóta, melyeket előtte nem tapasztaltam:

  1. jelentősen lassult a gép
  2. pár perces nem használás után a rendszer automatikusan készenléti üzemmód szerű állapotba áll, ha a képernyőkímélőt egérmozdítással megszüntetem, be kell jelentkezni a használathoz!
  3. az excel 2007 ha egy táblázatot megnyitok, váltok nyomtatási kép nézetbe, az alábbi hibaüzenettel fogad:

  Az Excel nem képes az igénybe vehető erőforrásokkal a feladat végrehajtására. Válasszon kevesebb adatot, vagy zárja be a többi alkalmazást.
  Több dokumentumon is próbáltam, mindegyiknél ugyanez a helyzet. Előtte ilyet még nem láttam... (ugyanezeknél a dokumentumoknál sem...) És persze ha csak az excel fut, akkor sem hajlandó a nyomtatási nézatet betölteni, csak hibaüzenet!!!

  Gondoltam, hogy az új kereső beindexelése teszi ezeket, de az indexelés leállítása után is változatlan volt minden! A készenléti üzemmódot pedig a képernyőkímélő, energiaellátás-ban próbáltam módosítani, de hiába, mert nem változott semmi!!!

  Valaki találkozott már ilyennel?  Xbenny

  Friday, July 16, 2010 9:45 AM

All replies

 • Nem biztos, hogy ezek mind a frissítések következményei. A 2. például ugye az energia-gazdálkodásnál simán állítható (Asztalon jobb klikk, Tulajdonságok, s ott a képernyőkímélőnél).

  A.

  Friday, July 16, 2010 1:00 PM
 • sfc /scannow mit mond? Javítja a hibát? Utána a WU talál-e újabb frissítést?
  Kurbli (http://msmvps.com/blogs/kurbli/)
  Sunday, July 18, 2010 12:30 PM