locked
APP-V 4.6SP1 in WIM Image no server response RRS feed

  • Question

  • Ok, so I'm having a strange problem with my App-V 4.6 clients after i image a new PC with sccm 2007 r2 sp3. Specifically, After de Image first boots GPO sets the logon server and the %%SFT_ environment varable. Sometimes i get directly the Shortcuts and can't start them becourse the service is not start with the system environment variable. a reboot off the system solves this problem.

    Sometimes the GPO installs the right logon appv server en when i open the mmc on the client the rstp server is there but if i refresh this error popup.

    untill i restart de service it goes wrong. even with a reboot.

    [04/14/2011 13:54:37:199 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    Refresh() server AppV-Server

    [04/14/2011 13:54:37:199 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    SG::SendDCRequest(host=AppV-Server, port=554, path=/)

    [04/14/2011 13:54:37:199 JGSW VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    GetURLRequestHande(url='rtsp://RTD-APV1:554/')
    Escaped URL: rtsp://RTD-APV1:554/

    [04/14/2011 13:54:37:199 INOT VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    IN: SWFsdIoManager::GetURLRequestHandle

    [04/14/2011 13:54:37:214 INOT VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    OUT: SWFsdIoManager::GetURLRequestHandle

    [04/14/2011 13:54:37:214 INOT VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    IN: SWFsdIoManager::GetURLResponse

    [04/14/2011 13:54:37:214 INOT VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    OUT: SWFsdIoManager::GetURLResponse

    [04/14/2011 13:54:37:214 MIME ERR] {tid=918:usr=admmooijr}
    Failure on Desktop Configuration Server request to URL {rtsp://RTD-APV1:554/} with header {Host: RTD-APV1
    Content-Type: text/xml
    AppV-Op: Refresh
    } (rc 16900E0A-10000001).


    [04/14/2011 13:54:37:214 INTF VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    SWGetServer(id=00000001, name=)

    [04/14/2011 13:54:37:214 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    Load(name=)

    [04/14/2011 13:54:37:230 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    Load(id=1)

    [04/14/2011 13:54:37:230 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    No user information for 'rtsp://RTD-APV1:554/'

    [04/14/2011 13:54:37:230 MIME VRB] {tid=918:usr=admmooijr}
    Loaded server AppV-Server
    URL: rtsp://RTD-APV1:554/
    Reporting: off
    Refresh on Login: on
    Refresh Period: 120

    Anybody else experienced this or have any troubleshooting suggestions?

     

    client version 4.6.1.20870 server 4.5 sp2


    Thursday, April 14, 2011 12:08 PM

Answers