none
duplicating task sequence

    Question

  • Hi,

    Duplicated the task sequence manually (Not powershell )

    https://deploymentresearch.com/Research/Post/388/Duplicating-Task-Sequences-in-MDT-2013-Lite-Touch

    Copied the content (ts and unattended.xml) from \Control\1709X64(old ) to the new 1803X64


    then choose the task sequence 1803X64 for OSD 

    The problem is ,I did not see any summary page(successful or failure) . 

    Mdt monitring shows like below 

    Status "Running " 

    step name "Restore user state " 

    Percentage "78" 

    for me it looks like the OSD completed successfully .

    one client just showed summary page another client showed after three hours . 

    It is look like  something happened when dupicating the task sequence ? 

    Or it is network issue ? 

    At the end it  look like the image  is taking longer than expected 


    Please help 



    • Edited by supportsib Wednesday, September 5, 2018 7:52 PM edit
    Wednesday, September 5, 2018 3:54 PM

All replies

  • I wouldn't copy unattend.xml as may contain some TS specific information and carry over adjustments from the old unattend.xml into the new one. Aside from that - without your BDD.log it is tough to say what went wrong. Could be one of those things... is the issue reproducible?

    Cheers,
    Anton

    Vacuum Breather Blog | Wing Commander Saga | Twitter

    Note: Posts are provided "AS IS" without warranty of any kind. If posts are helpful please don't forget to rate them as "Helpful" or as "Answer".

    Thursday, September 6, 2018 7:28 AM
  • Hi,

    Thanks for the reply 

    here is the bdd .log 

    https://1drv.ms/u/s!Av3wAoGHEInghi97J3IAiwFWl7Ho

    Thursday, September 6, 2018 7:54 AM
  • Hi,

    I am getting the below error 


    https://www.vacuumbreather.com/index.php/blog/item/61-how-to-automate-inputpreferences-during-osd

    I am using your power shell script (set-mui)in a powershell task sequence for additional language during OSD 

    Thanks 

    Thursday, September 6, 2018 3:37 PM
  • Hi,

    I disabled the power shell script  to see the  script mentioned in my last post .

    This time also failed with below error 

    Event 41002 sent: ZTI ERROR - Unhandled error returned by ZTIUserState: Access is denied.
     (-2147024891  0x80070005)

    So When OSD I excluded antivirus installation ( Eset in my case ) 

    Then It worked fine . This is the first time I am getting this kind of problem . 

    When RefImage creating time , multiple times Cumulative updates installed ? 

    Is there any rule to automatically deny superseded Cumulative update ?

    Any advise ? 



    • Edited by supportsib Friday, September 7, 2018 1:50 AM Edit
    Friday, September 7, 2018 1:46 AM