locked
CAMERA RRS feed

  • Question

  • After an upgrade in August the built in camera on my ASUS T100TA stopped working.Had the same problem at the first installation of Windows 10.Solved by reinstalling chipset from ASUS.Didn't  work this time.

    Any ideas

    Göran Nordlund

    Friday, September 30, 2016 2:04 PM

Answers

  • Remove the driver as it might be corrupt. Right click start open Device Manager. Find the camera. Double click the camera to open the properties, go to the Driver tab and Uninstall. Once remove reboot let Windows install and see if that helps.
    Friday, September 30, 2016 5:28 PM
  • Hi asusgoran,

    It is recommended to download the latest Windows 10 compatible driver for the device from the device manufacturer website.

    Best regards


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 8:01 AM
  • Already tried twice. Didn't work.
    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 9:30 AM
  • Already tried. Didn't  work.
    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 9:31 AM

All replies

  • Remove the driver as it might be corrupt. Right click start open Device Manager. Find the camera. Double click the camera to open the properties, go to the Driver tab and Uninstall. Once remove reboot let Windows install and see if that helps.
    Friday, September 30, 2016 5:28 PM
  • Hi asusgoran,

    It is recommended to download the latest Windows 10 compatible driver for the device from the device manufacturer website.

    Best regards


    Please remember to mark the replies as an answers if they help and unmark them if they provide no help.
    If you have feedback for TechNet Subscriber Support, contact tnmff@microsoft.com

    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 8:01 AM
  • Already tried twice. Didn't work.
    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 9:30 AM
  • Already tried. Didn't  work.
    • Marked as answer by asusgoran Monday, October 3, 2016 9:32 AM
    Monday, October 3, 2016 9:31 AM