locked
Windows 7 Boot Times Group Policy RRS feed

  • Question

  • I am responsible for Group Policy, we run active directory 2003 domain. I have had a few users mentioning slow boot/statup times since the policy has been applied. Is their a way to log what is happening on bootup, displaying group policy processing times.

     

    Many Thanks

    Thursday, July 7, 2011 10:23 AM

Answers

All replies

  • Sysinternals Procmon boot logging?  Xbootmgr (Windows Performance Toolkit)?

     


    Thursday, July 7, 2011 3:15 PM
  • Hi,

    Thanks for the post.

    You may refer to the similar thread below to make a boot trace.

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itproperf/thread/3596b55e-e21d-4185-95a3-8c4503987910 

    Also, you may refer to the following article.

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc775423(WS.10).aspx 

    Regards,
    Juke
    TechNet Subscriber Support in forum
    If you have any feedback on our support, please contact  tnmff@microsoft.com.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”
    • Marked as answer by Juke Chou Thursday, July 14, 2011 9:37 AM
    Friday, July 8, 2011 3:27 AM
  • Hi,

    Any update?

    Juke Chou
    TechNet Subscriber Support in forum.
    If you have any feedback on our support, please contact tnmff@microsoft.com.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”
    Tuesday, July 12, 2011 9:52 AM
  • Hi,
     
    Thanks for posting in Microsoft TechNet forums.

    As this thread has been quiet for a while, we assume that the issue has been resolved. At this time, we will mark it as ‘Answered’ as the previous steps should be helpful for many similar scenarios. If the issue still persists, please feel free to  reply this post directly so we will be notified to follow it up. You can also choose to unmark the answer as you wish.

    BTW,  we’d love to hear your feedback about the solution. By sharing your experience you can help other community members facing similar problems. Thanks for your understanding and efforts.

    Best Regards
    Juke
    TechNet Subscriber Support in forum. If you have any feedback on our support, please contact tnmff@microsoft.com.


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. ”
    Thursday, July 14, 2011 9:37 AM