locked
warnings, capture, Failure -1073741819 0xC0000005: RRS feed

  • Question

  • hello all

    I don't found any solutions of Failure -1073741819 0xC0000005:

    if I create a capture I have same warnings, but I can't find anything what does it means

    BDD.log

    <![LOG[Event 41037 sent: Successfully created image of drive D:]LOG]!><time="08:43:21.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[Skipping drive X: because it's not D:]LOG]!><time="08:43:21.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[ZTIBackup COMPLETED.  Return Value = 0]LOG]!><time="08:43:21.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[ZTIBackup processing completed successfully.]LOG]!><time="08:43:21.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[Error executing web service http://server:9800/MDTMonitorEvent/PostEvent?uniqueID=&computerName=MININT-86H3S1Q&messageID=41001&severity=1&stepName=Create WIM&currentStep=19&totalSteps=23&id=23450742-AB3D-2516-5B82-FD8764A929F7,00:50:56:87:21:68&message=ZTIBackup processing completed successfully.&dartIP=&dartPort=&dartTicket=&vmHost=&vmName=: A connection with the server could not be established
     (-2147012867)]LOG]!><time="08:43:22.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[Event 41001 sent: ZTIBackup processing completed successfully.]LOG]!><time="08:43:22.000+000" date="12-21-2013" component="ZTIBackup" context="" type="1" thread="" file="ZTIBackup">
    <![LOG[Command completed, return code = 0]LOG]!><time="08:43:22.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[LTI deployment completed successfully]LOG]!><time="08:43:22.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Error executing web service http://server:9800/MDTMonitorEvent/PostEvent?uniqueID=&computerName=MININT-86H3S1Q&messageID=41015&severity=1&stepName=&currentStep=0&totalSteps=0&id=23450742-AB3D-2516-5B82-FD8764A929F7,00:50:56:87:21:68&message=LTI deployment completed successfully&dartIP=&dartPort=&dartTicket=&vmHost=&vmName=: A connection with the server could not be established
     (-2147012867)]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Event 41015 sent: LTI deployment completed successfully]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Property RetVal is now = 0]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Unable to copy log to the network as no SLShare value was specified.]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[CleanStartItems Complete]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Unregistering TSCore.dll.]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[About to run command: wscript.exe "X:\Deploy\Scripts\LTICleanup.wsf"]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LiteTouch" context="" type="1" thread="" file="LiteTouch">
    <![LOG[Microsoft Deployment Toolkit version: 6.0.2223.0]LOG]!><time="08:43:23.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Run Command: X:\windows\system32\bcdedit.exe /delete {d22e7e91-9ee7-46eb-89d7-c5859e4302f0} /cleanup]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[BCD> The operation completed successfully.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[BCDEdit returned ErrorLevel = 0]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Removing BCDEdit]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Removing AutoAdminLogon registry entries]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[VSSMaxSize not specified using 5% of volume.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Logs contained 0 errors and 1 warnings.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[No Windows PE image to delete.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Checking mapped network drive.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[testing drive Z: mapped to <time="08:43:24.000+000">\\server\deploymentshare$]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Cleaning up D:\MININT directory.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">
    <![LOG[Cleaning up TOOLS, SCRIPTS, and PACKAGES directories.]LOG]!><time="08:43:24.000+000" date="12-21-2013" component="LTICleanup" context="" type="1" thread="" file="LTICleanup">


    Chris

    Saturday, December 21, 2013 8:48 AM

Answers

  • Can you reboot MDT server and check?

    Arnav Sharma | Facebook | Twitter Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Proposed as answer by arnavsharma Thursday, December 26, 2013 9:03 AM
    • Marked as answer by Keith GarnerMVP Monday, December 30, 2013 4:24 AM
    Saturday, December 21, 2013 2:02 PM