locked
OS error RRS feed

  • Question

  • Everytime I connect to the Internet via Internet Explorer I have problems searching certain sites or some sites will not load. When I back out of the Internet a error message appears everytime stating: "There was a problem starting c:\windows\system32\inetcpl.cpl". What can I do to fix this problem. I am not computer literate enough to do much.  Should I take my computer to someone to fix this or have someone connect to my computer to fix it. I am leary of allowing someone I do not know to connect to my computer. Please help?????
    Monday, December 30, 2013 2:55 PM

Answers

  • Run Windows Update and install all updates.

    Open Internet Explorer and in tools->Internet options, click Advanced tab and click reset.

    • Marked as answer by arnavsharma Sunday, January 5, 2014 12:43 PM
    Monday, December 30, 2013 3:57 PM
  • Check : http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_other/error-loading-cwindowssystem32inetcplcplthe/8398178a-fc39-4fd2-89cc-784ee466daea


    Arnav Sharma | Facebook | Twitter Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Proposed as answer by Karen Hu Tuesday, December 31, 2013 9:29 AM
    • Marked as answer by arnavsharma Sunday, January 5, 2014 12:43 PM
    Monday, December 30, 2013 4:01 PM

All replies

  • Run Windows Update and install all updates.

    Open Internet Explorer and in tools->Internet options, click Advanced tab and click reset.

    • Marked as answer by arnavsharma Sunday, January 5, 2014 12:43 PM
    Monday, December 30, 2013 3:57 PM
  • Check : http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_other/error-loading-cwindowssystem32inetcplcplthe/8398178a-fc39-4fd2-89cc-784ee466daea


    Arnav Sharma | Facebook | Twitter Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread.

    • Proposed as answer by Karen Hu Tuesday, December 31, 2013 9:29 AM
    • Marked as answer by arnavsharma Sunday, January 5, 2014 12:43 PM
    Monday, December 30, 2013 4:01 PM
  • did u install something recently on ur pc.. any security prog?
    Monday, December 30, 2013 7:33 PM