none
DC not for sending data

    Question

  • Hello friends,

    I have a curious problem.

    My Windows Server 2012 R2 after a Update now has an output of traffic ranging from 8mb to 13mb per second continuously.

    I have Kaspersky Antivirus that server and any intrusion or virus report.

    They know tell me what I can do to find out what data it's sending that way?

    It could be the DNS recursion, but I disabled recursion have not decided.

    See the attachment.


    Silvio Tavares - Analista de Sistemas

    Monday, October 17, 2016 10:16 AM

Answers

  • Hello Friend.
    This is the DC of my Exchange Server 2013 CU13.

    Silvio Tavares - Analista de Sistemas

    What updates did you install?  OS updates?  What kind of traffic is being sent?  It still looks like the issue is at the OS level

    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread

    Monday, October 17, 2016 1:48 PM

All replies

  • Hello friends,

    I have a curious problem.

    My Windows Server 2012 R2 after a Update now has an output of traffic ranging from 8mb to 13mb per second continuously.

    I have Kaspersky Antivirus that server and any intrusion or virus report.

    They know tell me what I can do to find out what data it's sending that way?

    It could be the DNS recursion, but I disabled recursion have not decided.

    See the attachment.


    Silvio Tavares - Analista de Sistemas

    I don't see anything in this regarding Exchange, I would recommend posting here:

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/home?category=windowsserver


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread

    Monday, October 17, 2016 1:30 PM
  • Hello Friend.
    This is the DC of my Exchange Server 2013 CU13.

    Silvio Tavares - Analista de Sistemas

    Monday, October 17, 2016 1:32 PM
  • Hello Friend.
    This is the DC of my Exchange Server 2013 CU13.

    Silvio Tavares - Analista de Sistemas

    What updates did you install?  OS updates?  What kind of traffic is being sent?  It still looks like the issue is at the OS level

    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread

    Monday, October 17, 2016 1:48 PM