locked
internet RRS feed

 • Question

 • Sziasztok. Segítség kéne.

   Most tettem fel az XP-t ser.pack 2-es , az a gond hogy ha megnyitok egy internetes oldalt hiányzik róluk a háttér. minden müködik csak irtó csupasz. több böngészövel is próbáltam,ugyanaz a helyzet. Abeállitásoknál nem tudtam semmit állitani,csak valami állitás vagy hiányzik valami program?
    
  A másik gond hogy a desctopon lévő ikonok alatt az irásnál átlátszik az alap szin és ha teszek egy képernyővédőt nagyon idegesítő hogy az irás szines alapon látszik és nem direkt a képen. A szint tudom változtatni de eltűntetni vagy átlátszová tenni nem.
    
  Elöre is köszönöm.
  Wednesday, January 21, 2009 9:22 PM

All replies

 • Rendes lemezről telepítetted azt az Xp-t?

   

  Nem valami megbuherált, telepakolt mindeféle módosított lemezről.

   

  Üdvözlettel,

   

  Soós Tibor

  MS Technikai Támogatás

  ----------------------------------------------------------

  WEB: http://support.microsoft.com/

  ----------------------------------------------------------

  A szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

   

  Thursday, January 22, 2009 7:34 AM