none
webpage is NOT accessible with Internet Explorer when browser options have only SSLv2 and TLS1.1 enabled RRS feed

  • Question

  • my website is NOT accessible with Internet Explorer when browser options have only SSLv2 and TLS1.1 enabled, we have support for these securities and also on other browsers its working fine.

    Need Help/Suggestions as earliest.

    Thursday, December 18, 2014 5:35 AM

Answers

  • Hello Deepakgui,

    What is your Internet Explorer version?
    What website do you mean and what other browser do you use?

    Please take a look at the following screenshot about Internet Option.

    Please check if the issue still exist when we check the other version of SSL and TLS.

    Best regards,
    Fangzhou CHEN


    Fangzhou CHEN
    TechNet Community Support

    Friday, December 19, 2014 8:18 AM
    Moderator

All replies

  • SSLv2

    There has been an advisory about that for some time...

    https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/2982792.aspx

    (Microsoft search for
        advisory ssl  site:technet.microsoft.com
    )



    Robert Aldwinckle
    ---

    Thursday, December 18, 2014 5:01 PM
    Answerer
  • Hello Deepakgui,

    What is your Internet Explorer version?
    What website do you mean and what other browser do you use?

    Please take a look at the following screenshot about Internet Option.

    Please check if the issue still exist when we check the other version of SSL and TLS.

    Best regards,
    Fangzhou CHEN


    Fangzhou CHEN
    TechNet Community Support

    Friday, December 19, 2014 8:18 AM
    Moderator