locked
SCE discovery RRS feed

 • Question

 • Feltelepítettem az SCE demó verzióját, ott tartok hogy a tartományban telepítettem 2 gépre az agentet a discovery funkció segítségével. A probléma az, hogy továbbra is csak a szervert látom a Computers menüben, a két klienst nem. Az agentek telepítése Success-el lefutott, a kliensek Event Logjában ott a sikeres telepítés bejegyzése és az Add/Remove programsban is ott a két szoftver. A kliensek viszont nem látszanak, a Pending  Management-ben ott a két kliens, mégpedig az Installation is progress jelzés alatt. Újraindítottam már a klienseket és a szervert is, továbbra is semmi változás. Tűzfalak ki vannak kapcsolva, további ötleteim nincsenek, ha jól sejtem max pár perc és ezeket a klienseket látni kellene, viszont itt eltelt már két óra azóta.

   

  • Moved by sudarshans1 Wednesday, March 31, 2010 12:15 AM user Forum Merge (Feladó:MOM, SCOM, SCE)
  Tuesday, May 15, 2007 10:55 AM

All replies

 • igen, valoban par perc, kiveve ha pl. ISA szerverekrol van szo, de gondolom itt nem.

  ha a pendingben van, az nem jo viszont. full extras otletem per pillanat nincs (nekem vagy megtalalta eddig, vagy abszolut nem), de van itt egy link, ahol jo csomo discovery trouble es tipp leirasa megtalalhato:

  http://sce.editme.com/Discovery

  Thursday, May 17, 2007 8:18 AM
 • Szerepel az én hibám is a megadott oldalon a leírásban, de a kolléga is csak azt írta hogy néhány ügyfélnél előfordul és esetleg egy registry bejegyzést nézzünk meg. Megnéztem de nálam be van állítva úgy ahogy írja. A telepítő user pedig a domain admin, szándékosan ezzel próbáltam hogy ne ez legyen a szűk keresztmetszet, de így nem lesz ebből üzlet mert a cég nem fogja megvenni ha nem látja hogyan produkál nála a szoftver.

   

  Thursday, May 17, 2007 1:58 PM
 • lehet h már keso,  de mi van a manualis telepitessel? ti. ezzel azert ki lehetne zarni a lehetseges problemak egy reszet...
  Tuesday, May 22, 2007 6:20 AM
 • Szia!

   

  Nekem is vannak hasonló problémáim, az OpsMgr Health service újraindítása meg szokta oldani  a dolgot.

  Thursday, May 24, 2007 9:10 PM
 • kerlek zard le vhogyan ezt a szalat. koszi.
  Saturday, June 30, 2007 3:47 PM